Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Bedrijven te koop gezocht? Wij bieden je een unieke kans

Ben je aan het inventariseren welke bedrijven er te koop zijn zonder een hoge investering te doen? Personal Fitness Nederland biedt sportieve, startende ondernemers een geweldige kans. Je kunt bij ons je eigen bedrijf beginnen zonder het te kopen. Je kunt namelijk je eigen bedrijf starten door onderdeel uit te maken van ons franchiseconcept. Dit concept bevat een unieke formule waarmee je snel winst kunt maken. Ben je een gepassioneerde ondernemer of wil je dit worden? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Bedrijven te koop - Ondernemer in eigen fitness studio

Bedrijf starten? Begin je eigen personal fitness studio

Wanneer je van plan bent om een eigen bedrijf te starten is het voor de hand liggend dat je bijvoorbeeld eerst op het internet gaat kijken welke goedlopende bedrijven er te koop zijn. Logisch, want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? In de praktijk is het vaak niet makkelijk om een succesvol bedrijf over te nemen. Ten eerste heb je een behoorlijk startkapitaal nodig en ten tweede moet je ervaring hebben in de betreffende branche. Waarom zou je een bedrijf kopen met alle risico’s van dien als je bij ons veilig kunt instappen? Begin je eigen personal fitness studio!

In plaats van te zoeken naar bedrijven te koop, bieden wij jou de mogelijkheid om mee te liften op ons succes. Ben je sportief en vind je het leuk om anderen te motiveren om gezonder te leven? Dan is ons concept wellicht het juiste om een bedrijf te beginnen. Voordat wij met jou gaan starten gaan wij natuurlijk met elkaar in gesprek. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad terzijde. Dit betekent onder andere dat je kunt beschikken over een stabiel klantenbestand én je kunt profiteren van een doorontwikkeld bedrijfsconcept. Succes verzekerd! Je kunt direct aan de slag zonder dat je van alles hoeft te kopen.

Begin je eigen bedrijf met een franchise fitness studio

Bedrijven te koop gezocht, voorgoed verleden tijd

Om een bedrijf te beginnen heb je een eigen studio met nette fitnessvloer nodig. De locatie mag je zelf bepalen. Natuurlijk is het handig om een centrale locatie te kiezen in verband met de bereikbaarheid. Is er bijvoorbeeld voldoende parkeergelegenheid? Veel klanten zullen met de auto komen, enkelen maken maar gebruik van het openbaar vervoer. Om te starten laten wij je zien welke succesvolle trainingen er mogelijk zijn, zodat je hoge klanttevredenheid krijgt. Tevreden klanten vertellen het door met als resultaat dat je waarschijnlijk al snel kunt uitbreiden. Je zult zien dat met onze formule het zoeken naar bedrijven te koop voorgoed tot de verleden tijd behoort.

Ben je al werkzaam als fysiotherapeut, voedingsdeskundige, personal trainer of fitness coach en wil je een eigen bedrijf nieuw leven inblazen, ook dan kun je je aanmelden. In plaats van dat je je bedrijf te koop zet, ga je aan een hele nieuwe fase beginnen. Hebben wij je interesse gewekt? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan. Wij nemen dan snel contact met je op om alle vragen te beantwoorden. Je eigen bedrijf starten? Het kán; ook met een lage investering.

Een bedrijf beginnen zonder eigen kapitaal? Het is mogelijk!

Laat hier je gegevens achter

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.