Bedrijven te koop gezocht? Wij bieden je een unieke kans!

Ben je aan het inventariseren welke bedrijven er te koop zijn zonder een hoge investering te doen? Personal Fitness Nederland biedt sportieve, startende ondernemers een geweldige kans. Je kunt bij ons je eigen bedrijf beginnen zonder het te kopen. Je kunt namelijk je eigen bedrijf starten door onderdeel uit te maken van ons franchiseconcept. Dit concept bevat een unieke formule waarmee je snel winst kunt maken. Ben je een gepassioneerde ondernemer of wil je dit worden? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.
 

Bedrijf starten? Begin je eigen Personal Fitness Nederland studio

Wanneer je van plan bent om een eigen bedrijf te starten is het voor de hand liggend dat je bijvoorbeeld eerst op het internet gaat kijken welke goedlopende bedrijven er te koop zijn. Logisch, want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? In de praktijk is het vaak niet makkelijk om een succesvol bedrijf over te nemen. Ten eerste heb je een behoorlijk startkapitaal nodig en ten tweede moet je ervaring hebben in de betreffende branche. Waarom zou je een bedrijf kopen met alle risico’s van dien als je bij ons veilig kunt instappen? Begin je eigen Personal Fitness Nederland studio!

In plaats van te zoeken naar bedrijven te koop, bieden wij jou de mogelijkheid om mee te liften op ons succes. Ben je sportief en vind je het leuk om anderen te motiveren om gezonder te leven? Dan is ons concept wellicht het juiste om een bedrijf te beginnen. Voordat wij met jou gaan starten gaan wij natuurlijk met elkaar in gesprek. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad terzijde. Dit betekent onder andere dat je kunt beschikken over een stabiel klantenbestand én je kunt profiteren van een doorontwikkeld bedrijfsconcept. Succes verzekerd! Je kunt direct aan de slag zonder dat je van alles hoeft te kopen.

 

Bedrijven te koop gezocht, voorgoed verleden tijd

Om een bedrijf te beginnen heb je een eigen studio met nette fitnessvloer nodig. De locatie mag je zelf bepalen. Natuurlijk is het handig om een centrale locatie te kiezen in verband met de bereikbaarheid. Is er bijvoorbeeld voldoende parkeergelegenheid? Veel klanten zullen met de auto komen, enkelen maken maar gebruik van het openbaar vervoer. Om te starten laten wij je zien welke succesvolle trainingen er mogelijk zijn, zodat je hoge klanttevredenheid krijgt. Tevreden klanten vertellen het door met als resultaat dat je waarschijnlijk al snel kunt uitbreiden. Je zult zien dat met onze formule het zoeken naar bedrijven te koop voorgoed tot de verleden tijd behoort.

Ben je al werkzaam als fysiotherapeut, voedingsdeskundige, personal trainer of fitness coach en wil je een eigen bedrijf nieuw leven inblazen, ook dan kun je je aanmelden. In plaats van dat je je bedrijf te koop zet, ga je aan een hele nieuwe fase beginnen. Hebben wij je interesse gewekt? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan. Wij nemen dan snel contact met je op om alle vragen te beantwoorden. Je eigen bedrijf starten? Het kán; ook met een lage investering.
 

Een bedrijf beginnen zonder eigen kapitaal? Het is mogelijk!

Laat hier je gegevens achter

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum