Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Basisconditie voor jou

diëten vijf soorten

Basisconditie voor jou

Heb jij een slechte conditie? Hekel je rennen meer dan wat dan ook? Is een goede conditie bij jou gebrekkig of misschien wel afwezig? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen en liefde voor sporten te creëren door middel van het opbouwen van een goede basisconditie voor jou. Zonder uithoudingsvermogen beleef je immers geen plezier in sport. Met name beginnen met sporten is lastig en uitdagend, maar met het programma van Personal Fitness Nederland kan jij je fysieke en mentale uitdagingen overwinnen.

Personal Fitness Nederland

Samen met een personal trainer sta je niet meer alleen in jouw ambitie en doelstellingen en ga je samen werken aan het krijgen van een betere basisconditie. Jouw conditie zal snel verbeteren doordat je met je eigen trainer één keer per week in beweging bent en extra oefeningen meekrijgt om thuis uit te voeren. Jouw personal trainer is gemotiveerd om je verder te helpen op sportief gebied en hanteert hierbij de volgende drie uitgangspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Verbeteren van je basisconditie

Naast het leggen van de nadruk op rust, slaap en voeding zal jouw persoonlijke trainer je uitdagen om je lichaam te blijven prikkelen. Het belangrijkste hieraan is dat je gedurende je trainingstraject meer blijft dan doen dan waar je lichaam op dat moment gewend aan is. Als sporter wordt je gedurende het traject uitgedaagd om je basisconditie te verbeteren en grenzen te verleggen waardoor je lichaam sterker en fitter wordt.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen