Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Vraag & Antwoord

Is personal training ook geschikt voor mij?

Personal training is geschikt voor iedereen. In een vooraf afgesproken periode gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Fightfit 4cWat kan een personal coach voor mij betekenen?

Een Personal Fitness Coach helpt, ondersteunt en motiveert jou om je doelen te bereiken. Wat jouw doel ook is, een personal coach zal jou op een veilige, leuke en uitdagende manier begeleiden. Vanaf het moment van de eerste kennismaking tot aan jouw ultieme doel!

Hoe vaak moet ik trainen met een personal trainer?

Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen. Wat je doel, leeftijd, geslacht of fysieke gesteldheid ook is, iedereen zal zijn doel bereiken.
Wij gaan 1x per week met jou aan de slag in onze studio en daarnaast ontvang je oefeningen en fitnessmaterialen voor thuis.

Kan ik trainen met een blessure of met een beperking?

Onze gespecialiseerde coaches maken voor iedereen een programma op maat. Als je een doel hebt gaan we daar samen aan werken, ongeacht een blessure of beperking.

Train ik alleen of in een grote zaal met andere mensen?

2 Dames op Pads

In de Personal Fitness Studio's is er volledige privacy. Er wordt echt 1 op 1 gewerkt. Hierdoor wordt het maximale uit de trainingen gehaald en kan alles besproken worden met de coach. 

Kan ik samen met een vriend(in) trainen en is het dan goedkoper?

Jazeker! Wanneer je een DUO programma volgt dan krijg je 25% korting per persoon.

Wanneer kan ik trainen?

Wij stemmen de trainingen af op jouw agenda. Dit kan per week variëren.

Moet ik aangepast gaan eten?

Aangepast eten

Nee! Je gaat leren wat een gezond voedingspatroon is dat je je hele leven kan volhouden. Wij houden niet van shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken en te waarderen waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

Behoud ik na afloop van mijn programma mijn resultaten?

Tijdens de programma’s leer je alles over een gezonde levensstijl. Als de trainings- en voedingsadviezen van de coaches worden opgevolgd zul jij ook na afloop van het programma jouw resultaten behouden en verder uitbreiden.

Ik lees afvallen tot ieder gewenst gewicht. Ik wil graag 30 kilo afvallen. Kan dat ook?

Jazeker. Het FIT for LIFE programma is gebaseerd op een gezonde levensstijl waar geen maximum is gesteld aan het gewichtsverlies. Wanneer je gezond gaat leven door ons voedingspatroon te volgen, de oefeningen te doen en een positieve 'mindset', dan zijn ALLE doelen haalbaar!

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel jouw vraag dan tijdens het intake gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De afspraak is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.