Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Vraag & Antwoord

Is personal training ook geschikt voor mij?

Personal training is geschikt voor iedereen. In een vooraf afgesproken periode gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Fightfit 4cWat kan een personal coach voor mij betekenen?

Een Personal Fitness Coach helpt, ondersteunt en motiveert jou om je doelen te bereiken. Wat jouw doel ook is, een personal coach zal jou op een veilige, leuke en uitdagende manier begeleiden. Vanaf het moment van de eerste kennismaking tot aan jouw ultieme doel!

Hoe vaak moet ik trainen met een personal trainer?

Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen. Wat je doel, leeftijd, geslacht of fysieke gesteldheid ook is, iedereen zal zijn doel bereiken.
Wij gaan 1x per week met jou aan de slag in onze studio en daarnaast ontvang je oefeningen en fitnessmaterialen voor thuis.

Kan ik trainen met een blessure of met een beperking?

Onze gespecialiseerde coaches maken voor iedereen een programma op maat. Als je een doel hebt gaan we daar samen aan werken, ongeacht een blessure of beperking.

Train ik alleen of in een grote zaal met andere mensen?

2 Dames op Pads

In de Personal Fitness Studio's is er volledige privacy. Er wordt echt 1 op 1 gewerkt. Hierdoor wordt het maximale uit de trainingen gehaald en kan alles besproken worden met de coach. Wanneer je kiest voor Small Group Training, dan wordt er vanzelfsprekend in groepsverband getraind. Maar ook hier kan alles besproken worden.

Kan ik samen met een vriend(in) trainen en is het dan goedkoper?

Jazeker! Wanneer je een DUO programma volgt dan krijg je 25% korting per persoon en bij Personal Team Training (2 - 4 personen) krijg je zelfs 35% korting op het FIT for LIFE programma.

Wanneer kan ik trainen?

Wij stemmen de trainingen af op jouw agenda. Dit kan per week variëren.

Moet ik aangepast gaan eten?

Aangepast eten

Nee! Je gaat leren wat een gezond voedingspatroon is dat je je hele leven kan volhouden. Wij houden niet van shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken en te waarderen waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

Behoud ik na afloop van mijn programma mijn resultaten?

Tijdens de programma’s leer je alles over een gezonde levensstijl. Als de trainings- en voedingsadviezen van de coaches worden opgevolgd zul jij ook na afloop van het programma jouw resultaten behouden en verder uitbreiden.

Ik lees afvallen tot ieder gewenst gewicht. Ik wil graag 30 kilo afvallen. Kan dat ook?

Jazeker. Het FIT for LIFE programma is gebaseerd op een gezonde levensstijl waar geen maximum is gesteld aan het gewichtsverlies. Wanneer je gezond gaat leven door ons voedingspatroon te volgen, de oefeningen te doen en een positieve 'mindset', dan zijn ALLE doelen haalbaar!

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel jouw vraag dan tijdens het intake gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De afspraak is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variƫren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.