Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
Meer nieuws

Vraag & Antwoord

Is personal training ook geschikt voor mij?

Personal training is geschikt voor iedereen. In een vooraf afgesproken periode gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Fightfit 4cWat kan een personal coach voor mij betekenen?

Een Personal Fitness Coach helpt, ondersteunt en motiveert jou om je doelen te bereiken. Wat jouw doel ook is, een personal coach zal jou op een veilige, leuke en uitdagende manier begeleiden. Vanaf het moment van de eerste kennismaking tot aan jouw ultieme doel!

Hoe vaak moet ik trainen met een personal trainer?

Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen. Wat je doel, leeftijd, geslacht of fysieke gesteldheid ook is, iedereen zal zijn doel bereiken.
Wij gaan 1x per week met jou aan de slag in onze studio en daarnaast ontvang je oefeningen en fitnessmaterialen voor thuis.

Kan ik trainen met een blessure of met een beperking?

Onze gespecialiseerde coaches maken voor iedereen een programma op maat. Als je een doel hebt gaan we daar samen aan werken, ongeacht een blessure of beperking.

Train ik alleen of in een grote zaal met andere mensen?

2 Dames op Pads

In de Personal Fitness Studio's is er volledige privacy. Er wordt echt 1 op 1 gewerkt. Hierdoor wordt het maximale uit de trainingen gehaald en kan alles besproken worden met de coach. Wanneer je kiest voor Small Group Training, dan wordt er vanzelfsprekend in groepsverband getraind. Maar ook hier kan alles besproken worden.

Kan ik samen met een vriend(in) trainen en is het dan goedkoper?

Jazeker! Wanneer je een DUO programma volgt dan krijg je 25% korting per persoon en bij Personal Team Training (2 - 4 personen) krijg je zelfs 35% korting op het FIT for LIFE programma.

Wanneer kan ik trainen?

Wij stemmen de trainingen af op jouw agenda. Dit kan per week variëren.

Moet ik aangepast gaan eten?

Aangepast eten

Nee! Je gaat leren wat een gezond voedingspatroon is dat je je hele leven kan volhouden. Wij houden niet van shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken en te waarderen waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

Behoud ik na afloop van mijn programma mijn resultaten?

Tijdens de programma’s leer je alles over een gezonde levensstijl. Als de trainings- en voedingsadviezen van de coaches worden opgevolgd zul jij ook na afloop van het programma jouw resultaten behouden en verder uitbreiden.

Ik lees afvallen tot ieder gewenst gewicht. Ik wil graag 30 kilo afvallen. Kan dat ook?

Jazeker. Het FIT for LIFE programma is gebaseerd op een gezonde levensstijl waar geen maximum is gesteld aan het gewichtsverlies. Wanneer je gezond gaat leven door ons voedingspatroon te volgen, de oefeningen te doen en een positieve 'mindset', dan zijn ALLE doelen haalbaar!

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel jouw vraag dan tijdens het intake gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De afspraak is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.