Jeroen (35)

Lees hier het verhaal van Jeroen (35) en zijn ervaring met Personal Fitness Nederland:

"Een jaar geleden woog ik meer dan 130 kg. Volgens mij 131,3 om precies te zijn. Ik had kledingmaat XXL, en ook dat was af en toe nog behoorlijk strak. Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen van Personal Fitness Nederland, en voordat ik het wist had ik het formulier op de website ingevuld. Ik denk dat ik er op dat moment echt klaar voor was. In de zomer van 2015 ben ik getrouwd, dat gaf ook een extra motivatie om een paar kilo af te vallen. Dat was echter niet de directe aanleiding. Dat was het besef dat ik echt gezonder moest gaan leven, omdat mijn gewicht op dat moment écht niet meer gezond was.

Mijn intakegesprek was bij Giel. Daar heb ik voor het eerst sinds jaren weer een keer op een weegschaal gestaan, en ik moet zeggen dat ik me behoorlijk schaamde. Ook mijn bloeddruk en hartslag waren niet om over naar huis te schrijven... Maar Giel stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken, en mezelf moest richten op het resultaat dat ik wilde bereiken. In de eerste instantie wilde ik aansluiten bij een Small Group, maar na de eerste sessie bij Roos heb ik toch besloten om voor Personal Training te gaan. Mijn doel was trouwens erg ambitieus, ik wilde onder de 100 kilo terecht komen.

Ik kan me de eerste keer sporten goed herinneren. Anderhalve pushup en drie seconden een plank, meer zat er niet in. Dat is inmiddels wel anders, en ik ben het sporten nog leuk gaan vinden ook! Het eten vond ik af en toe wel lastig, vooral de regelmaat van 6x per dag was soms moeilijk. Inmiddels weet ik niet beter, en is het een gewoonte geworden.

Nu, een jaar later, weeg ik 106 kilo. Ik heb mijn doel dus nog niet gehaald, maar ben wel 25 kilo afgevallen. En die laatste kilos komen echt nog wel. Ik heb namelijk geleerd hoe belangrijk het is om gezond te leven. Ik sport nu minstens 4 keer per week, eet gezond, en als ik toch een keertje een ongezondere keuze maak, maak ik dat de volgende dag goed met een extra rondje hardlopen (de training voor een halve marathon zijn in volle gang) of een uurtje sportschool. Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest. En maat XXL heb ik niet meer nodig, dat is maat L geworden!

Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!"

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum