Ilona (35)

Hierbij het verhaal van Ilona (35) en haar ervaring bij Personal Fitness Nederland:

"Ik ben Ilona, een moeder van 2 meiden. Dankzij Personal Fitness Nederland ben ik weer die jonge meid volop in het leven staat. 

24 september 2014 ben ik mijn project 'gezond en fit worden' gestart. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, genetisch aanleg voor diverse aandoeningen, zittend werk enzovoort. Ik wilde dit niet meer... Internet bracht mij bij Personal Fitness in Tilburg. Na mijn intake gesprek bij trainer Bas was mijn beslissing snel genomen. Ik ging dit traject voor 26 weken aan. 1x in de week sporten samen met Bas, 4x in de week thuis en de voedingsschema’s van voedingsdeskundige Petra. Dit moest mij gaan lukken. Mijn motto werd GEWOON DOEN. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. Na een aantal weken zat ik er al helemaal in. Zelfs het omschakelen naar iets anders gezonds ging geleidelijk vanzelf. Ik kwam erachter waar ik voorheen de mist in ging, vooral suikers. 

4x in de week sporten thuis was even plannen maar ook dit liep snel mee in mijn dagelijkse bezigheden. Zelfs mijn 2 meiden vonden het leuk om samen mee te doen. Ik pakte mijn hardlopen weer op en kwam erachter dat mijn tempo een stuk sneller ging. Dit stimuleerde mij weer. Het sporten met Bas elke woensdagochtend, ik genoot er enorm van. En dat blijf ik zeker doen. Boksen is en blijft toch wel mijn favoriet. Mijn grenzen verleggen (daar zorgde Bas wel voor), steeds beter ging het. 

Het afgesproken doel was na 13 weken al bereikt. Mijn laatste doel 5 km hardlopen in 30 minuten…..deze ga ik zeker bereiken. 

Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden. De ‘Fit for life’ style is dan ook echt op mijn lijf geschreven. Iedereen bedankt voor alle steun en support, (complimentjes krijgen doet een vrouw goed) vooral Patrick, Sam en Robin maar zeker ook niet te vergeten Bas, mijn Personal Coach al deze 26 weken!"

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum