Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Ilona (35)

Hierbij het verhaal van Ilona (35) en haar ervaring bij Personal Fitness Nederland:

"Ik ben Ilona, een moeder van 2 meiden. Dankzij Personal Fitness Nederland ben ik weer die jonge meid volop in het leven staat. 

24 september 2014 ben ik mijn project 'gezond en fit worden' gestart. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, genetisch aanleg voor diverse aandoeningen, zittend werk enzovoort. Ik wilde dit niet meer... Internet bracht mij bij Personal Fitness in Tilburg. Na mijn intake gesprek bij trainer Bas was mijn beslissing snel genomen. Ik ging dit traject voor 26 weken aan. 1x in de week sporten samen met Bas, 4x in de week thuis en de voedingsschema’s van voedingsdeskundige Petra. Dit moest mij gaan lukken. Mijn motto werd GEWOON DOEN. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. Na een aantal weken zat ik er al helemaal in. Zelfs het omschakelen naar iets anders gezonds ging geleidelijk vanzelf. Ik kwam erachter waar ik voorheen de mist in ging, vooral suikers. 

4x in de week sporten thuis was even plannen maar ook dit liep snel mee in mijn dagelijkse bezigheden. Zelfs mijn 2 meiden vonden het leuk om samen mee te doen. Ik pakte mijn hardlopen weer op en kwam erachter dat mijn tempo een stuk sneller ging. Dit stimuleerde mij weer. Het sporten met Bas elke woensdagochtend, ik genoot er enorm van. En dat blijf ik zeker doen. Boksen is en blijft toch wel mijn favoriet. Mijn grenzen verleggen (daar zorgde Bas wel voor), steeds beter ging het. 

Het afgesproken doel was na 13 weken al bereikt. Mijn laatste doel 5 km hardlopen in 30 minuten…..deze ga ik zeker bereiken. 

Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden. De ‘Fit for life’ style is dan ook echt op mijn lijf geschreven. Iedereen bedankt voor alle steun en support, (complimentjes krijgen doet een vrouw goed) vooral Patrick, Sam en Robin maar zeker ook niet te vergeten Bas, mijn Personal Coach al deze 26 weken!"

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.