Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Personal Trainer NederlandOnze deskundige personal trainers zijn er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn out symptomen. Iedere personal trainer maakt een programma voor jou op maat. Om jouw doel te halen wordt gebruik gemaakt van het succesvolle Fit for Life programma.*

Werkwijze Personal Trainer

Onze personal trainers werken met een duidelijke visie. Je maakt eerst kennis met jouw personal trainer in een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, en brengen we in kaart welk personal training programma het beste bij jou past. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing, en het mooie is dat wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen.

Lees meer over wat een personal trainer doet

Wat is personal training?

Het is goed om te begrijpen wat personal training eigenlijk is. Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Deze personal trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bij ons in een Personal Fitness studio maar ook in de buitenlucht.Het is goed om te begrijpen wat personal training eigenlijk is. Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Deze personal trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bij ons in een Personal Fitness studio maar ook in de buitenlucht.

Lees meer over wat personal training is

Kosten personal trainer

Veel mensen denken dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Echter is er voor ieder budget een programma bij ons. Of je nou in je eentje gebruik wilt maken van een personal trainer, of misschien met zijn tweeën bij ons kun je altijd terecht. Wij stemmen de kosten af op jouw budget en geven je een advies op maat, hierdoor hoeft een personal trainer absoluut niet duur te zijn.

Lees meer over de kosten van personal training

Personal trainer voor mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een personal trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Personal Fitness Nederland werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaat garantie werken.

Lees meer over personal trainer voor mannen

Personal trainer voor vrouwen

Omdat vrouwen andere doelen hebben dan mannen met personal training, hebben wij speciale programma’s voor vrouwen. Een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie of gewoon lekker fit worden het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaat garantie zorgt daarvoor!

Lees meer over personal trainer voor vrouwen

Blijvend resultaat met een personal trainer

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Het Fit For Life programma is gebouwd op drie belangrijke pijlers:

✔ Beweging

✔ Voeding

✔ Coaching

Op basis van deze drie belangrijke pijlers gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen op verantwoorde wijze te behalen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Zoals eerder gezegd is het Fit for Life programma opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

De voordelen van een personal trainer

✔ Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt. 

✔ Je hebt een stok achter de deur
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔  Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s,  samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over personal training

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! 

 • * velden zijn verplicht.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.


Personal Trainer Giel Verberne


 

 

 

 

 

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.