Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Een personal coach voor je eigen resultaat

Personal coaches Op zoek naar een personal coach om blijvende resultaten te boeken? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Je kunt vrijblijvend een proefweek aanvragen om erachter te komen of onze personal coaches echt iets voor je zijn. Wij zijn er zeker van dat jij straks overtuigd bent. Waarom? Omdat wij werken met het bewezen succesvolle Fit for Life programma.

Een personal coach voor iedereen

Onze filosofie is dat iedereen uniek is en andere doelen heeft. Door gericht en gestructureerd met jou en je persoonlijke doelstellingen aan de slag te gaan behalen we het beste resultaat. Dit doen wij altijd met de nodige toewijding en energie. We gaan altijd voor duurzame en blijvende successen en zijn daarmee het beste alternatief voor de normale sportschool.*

Behaal je persoonlijke fitnessdoelen

Om lange termijn resultaten te behalen gaan wij uit van een totaalaanpak. Het mentale aspect is net zo belangrijk als voeding en beweging, want deze drie elementen kunnen volgens ons niet zonder elkaar. Dit hebben wij uitgewerkt in ons bewezen succesvolle Fit for Life programma.

Wat doen onze personal coaches?

Wij laten niets aan het toeval over en werken op een succesvolle manier. Onze leden behalen hun persoonlijke doelen door vier elementen.

 1. Het bewezen Fit for Life programma met individuele personal trainer
 2. Een totale benadering: beweging, eten en mental coaching
 3. Een persoonlijke benadering: individueel of in kleine groepjes
 4. 100% resultaatgarantie, want als jij je doelstelling niet haalt gaan we net zo lang kosteloos door tot het wel lukt.*

Hoe gaan we van start?

Als je verder wilt dan start je met een vrijblijvende proefles. Hierbij laten we jou kennis maken met onze studio en ons team. We gaan een gezondheidscheck en nulmeting bij je doen en formuleren samen jouw persoonlijke doelen. Daarna maken wij een plan op maat en gaan we aan de slag voor permanente resultaten. 

Maak gratis kennis met onze personal coaches 

Er kunnen drempels zijn om daadwerkelijk de stap te zetten en aan de slag te gaan met een personal trainer. Dat beseffen wij ons heel goed. We nodigen je daarom graag uit voor een gratis proefwek bij een vestiging bij jou in de buurt. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van dit aanbod. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en je krijgt een intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.