Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Ons doel

Onze missie is om positieve invloed uit te oefenen op het geluk en de vitaliteit van mensen. Deze positieve invloed zal bijdragen aan een prettigere samenleving.

 

Onze kernwaarden

1. Commitment 
Persoonlijk commitment van de coach die jou op weg helpt naar jouw geluk.

2. Resultaatgericht
Samen maken we een gericht en concreet plan, met jouw doel als einddoel. 

3. Energie
✓ Vitaliteit: Vind opnieuw je levenskracht. 
✓ Fysieke energie: Maak je lichaam sterker en voel je lekker en energiek. 
✓ Mentale energie: Krijg meer focus, zelfvertrouwen, wilskracht, motivatie en productiviteit. Met als gevolg meer succes in dingen die je onderneemt. 

 

Het begin

Ruim 15 jaar geleden startten fysiotherapeut Jos Vermeer samen met zijn vrouw gewichtsconsulente Petra Vermeer en collega Giel Verberne het concept van Personal Fitness. Binnen dit concept staan de drie pijlers: voeding, beweging en mental coaching centraal. De laagdrempelige methode in een kleine, eenvoudige ruimte in Tilburg sloeg aan. In 2013 besloten Jos, Giel en Petra om nog meer mensen in Nederland kennis te laten maken met dit mooie concept. Vandaag de dag is Personal Fitness Nederland een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Wat iemand zijn doelstelling ook is, met het team van Personal Fitness Nederland doen we er alles aan om samen met de klant deze doelen te bereiken en behouden.

Meer dan 70 vestigingen

We zijn dan ook zeer trots dat op dit moment duizenden mensen bezig zijn om hun doelen te behalen in meer dan 70 vestigingen van Personal Fitness Nederland om zo uiteindelijk hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zullen dan ook doorgaan tot we in iedere (middelgrote) gemeente van Nederland aanwezig zijn zodat wij nog meer positieve invloed kunnen uitoefenen op het geluk en de vitaliteit van alle inwoners in Nederland. 

Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek Personal Training

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.