Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Mental coaching onder begeleiding van een personal trainer

Mental coaching onder begeleiding van een personal trainer

Wil je jezelf fitter voelen? 10 tot 20 kilo afvallen? Lichamelijke of mentale klachten verminderen? Ons bewezen Fit for Life concept biedt uitkomst. Het programma is opgebouwd uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn. Mental coaching en de juiste mindset zijn hierbij cruciaal!

✔ Een totaalaanpak: beweging, voeding en mental coaching

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan.

✔ Kies voor kwaliteit

Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en huidige gesteldheid van je lichaam en geest in kaart.

✔ Je verandert van binnen naar buiten

Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Mental coaching op maat :Personal trainer voor mannen

✔ Voor eens en voor altijd een gezond voedingspatroon

✔ Veranderen van binnen naar buiten

✔ Een totaalaanpak: beweging, voeding en mental coaching

✔ Kies voor kwaliteit

✔ Gezonde leefstijl

✔ Gezond eetpatroon

 

Voor eens en voor altijd een gezond voedingspatroon

Tijdens het Fit for Life programma krijg je persoonlijke begeleiding van onze BGN-geregistreerde voedingsdeskundige. Wekelijks stelt zij op maat gemaakte voedingsschema’s op, afgestemd op jouw doelen en lichaam. Zo krijg je alleen binnen wat je nodig hebt. Stap voor stap leer je anders eten. Na afloop heb je alle kennis, visie en inspiratie in huis om het op eigen houtje voort te zetten. Jouw levenswijze verandert voorgoed en je bent in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer!

Mental coaching: veranderen van binnen naar buiten

Jezelf iets aanleren wat je niet gewend bent, oftewel je gewoontes veranderen, is niet gemakkelijk. Maar het is te doen. Heel goed zelfs! Hierbij is het belangrijk dat de verandering van binnenuit komt. In jezelf zit de kracht om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven. Met diverse mental coaching-sessies helpen we je die kracht vinden en gebruiken. Tussentijds ongemotiveerd afhaken zit er niet in. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt!

Wat is mental coaching?

Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding. De focus tijdens een mental coaching sessie ligt op je gedachten en op je mind set. Door je gedachten de baas te worden, heb je meer invloed op je lichaam. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag en hoe je dit kunt veranderen. Daardoor ben je in staat om betere resultaten te bereiken. Je ontwikkelt jezelf sneller.

Metal coach

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het Beweeg-Voeding-Coaching programma van Fit for Life.

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:
 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Angelie (43)

  "Ik ben 30 kilo afgevallen en heb mijn eetpatroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat."

  Angelie (43)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.