Wat is het Fit For Life programma?

Het Fit for Life programma is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Trainer. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.

Het programma is gebaseerd op 3 pijlers:

  1. Beweging
  2. Voeding
  3. Mental Coaching
     

Het Fit for Life programma in het kort:

 ✔ Gratis intake en gezondheidscheck

Tijdens de gratis intake laten wij jou kennis maken met onze studio en ons team. Er wordt een gezondheidscheck bij je afgenomen, onderzocht waar je nu staat en wat je persoonlijke doelen zijn. Op basis hiervan wordt er een plan geformuleerd en gaan we aan de slag voor permanente resultaten.


 

Personal training met persoonlijke begeleiding

Je traint wekelijks met jouw Personal Trainer in de studio. Iedere week leer je weer nieuwe oefeningen, en wordt je weer uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je zult versteld staan van je eigen kracht! Tevens ontvang je je eigen persoonlijke fitnessset die in jouw bezit blijft. Met deze fitnessset herhaal je de oefeningen thuis, in je eigen tijd en omgeving. Super eenvoudig, effectief en je bespaart een hoop tijd!
 

Individueel voedingsadvies

Iedere week heb je een 'weegmoment' met jouw personal coach. Aan de hand van het gewicht stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Tijdens het 'Fit for Life' programma leer je alles voor een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Je zult de rest van je leven profiteren van deze kennis.
 

Mental coaching

Tijdens het programma gaan we ervoor zorgen dat je zelf meer oplossingsgericht gaat denken. Door het programma en de coaching zul je beter in je vel gaan zitten en minder stress ervaren. De focus tijdens een mental coaching sessie ligt op je gedachten en je mind set. Door je gedachten de baas te worden, heb je meer invloed op je lichaam. We dagen je uit, motiveren, inspireren en adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

Door de combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching zul je merken dat je beter in je vel zit en gezonder kunt gaan leven.


 ✔ 100% resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers kunnen wij 100% resultaatgarantie van jouw persoonlijke doelen bieden. De totaalaanpak van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alle aspecten zijn hierbij essentieel, want deze 3 elementen kunnen volgens ons niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar en werken aanvullend. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.
 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum