Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Fit For Life

Wat is het Fit for Life programma?

Het Fit for Life programma is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Trainer. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.

Het programma is gebaseerd op 3 pijlers: 
 
1. Beweging

2. Voeding

3. Coaching

Het Fit for Life programma in het kort:

 ✔ Gratis intake en gezondheidscheck

Tijdens de gratis intake laten wij jou kennis maken met onze studio en ons team. Er wordt een gezondheidscheck bij je afgenomen, onderzocht waar je nu staat en wat je persoonlijke doelen zijn. Op basis hiervan wordt er een plan geformuleerd en gaan we aan de slag voor permanente resultaten.

Personal training met persoonlijke begeleiding

Je traint wekelijks met jouw Personal Trainer in de studio. Iedere week leer je weer nieuwe oefeningen, en wordt je weer uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je zult versteld staan van je eigen kracht! Tevens ontvang je je eigen persoonlijke fitness set die in jouw bezit blijft. Met deze fitness set herhaal je de oefeningen thuis, in je eigen tijd en omgeving. Super eenvoudig, effectief en je bespaart een hoop tijd!

Individueel voedingsadvies

Iedere week heb je een 'weegmoment' met jouw personal coach. Aan de hand van het gewicht stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Tijdens het 'Fit fot Life' programma leer je alles voor een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Je zult de rest van je leven profiteren van deze kennis.

Mental coaching

Tijdens het programma gaan we ervoor zorgen dat je zelf meer oplossingsgericht gaat denken. Door het programma en de coaching zul je beter in je vel gaan zitten en minder stress ervaren. De focus tijdens een mental coaching sessie ligt op je gedachten en je mind set. Door je gedachten de baas te worden, heb je meer invloed op je lichaam. We dagen je uit, motiveren, inspireren en adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

Door de combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching zul je merken dat je beter in je vel zit en gezonder kunt gaan leven.*

 ✔ 100% resultaatgarantie*

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers kunnen wij 100% resultaatgarantie van jouw persoonlijke doelen bieden. De totaalaanpak van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alle aspecten zijn hierbij essentieel, want deze 3 elementen kunnen volgens ons niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar en werken aanvullend. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.

fit for life

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.