Afvallen voor het huwelijk

Je bruiloft hoort één van de mooiste dagen van je leven te zijn. Een sprookje waarin je je mooi en speciaal voelt.  Veel vrouwen en mannen zien een huwelijk als een extra motivatie om te gaan sporten. Met zicht op de bruiloft hebben ze dan ook een duidelijk doel voor ogen: een paar kilo afvallen voor de grote dag aanbreekt. Makkelijker gezegd dan gedaan? Met het Fit for Life programma helpen we jou naar het gewenste resultaat!


✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd. 

Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt. Zo houd jij extra tijd over om jouw to-do lijstje voor je bruiloft af te werken!
 

✔ Je hebt een stok achter de deur

We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.
 

✔  Op maat gemaakte voedingsschema’s

Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s,  samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.
 

✔ Je verandert van binnen naar buiten

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn. Zo geniet je niet alleen tijdens je bruiloft van je behaalde resultaten, maar de rest van je leven!
 

Stralend, fit en slank in jouw trouwjurk!

Wil jij graag afvallen om er nóg mooier uit te zien in jouw bruidsjurk en bruidsjapon? De personal trainers van Personal Fitness Nederland kunnen je daarbij helpen.  Moet je nog een trouwjurk kopen? Spreek dan met jezelf een datum en gewicht af, nog voordat je de jurk gaat uitzoeken. Je personal trainer zal een op maat gemaakt voedings-en beweging schema maken zodat jij voor de eindstreep jouw gewenste resultaat bereikt.
 

Strak in het trouwpak?

Als aanstaande bruidegom wil je misschien ook graag afvallen of juist sterker worden? Meer spierweefsel zorgt voor een betere stofwisseling en dit leidt weer tot een betere en snellere vetverbranding. Krachttraining is dus niet alleen goed voor je spieren, maar ook goed voor een betere vetverbranding!
 

Samen trainen voor je bruiloft

Bij Personal Fitness Nederland kan je ook samen trainen. Misschien wil je moeder, getuige, vriend of vriendin ook nog wel een paar kilo kwijt? Naast je personal trainer zal hij of zij je extra steunen en motiveren om jouw doel te bereiken! Door samen te beginnen aan het Fit for Life programma, kan je elkaar motiveren om het maximale eruit te halen.

Wij kunnen niet wachten om met jou en jouw doelen aan de slag te gaan. Het enige wat je nog tegenhoudt ben jijzelf. Vul hieronder je gegevens in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Wacht niet langer, zet vandaag nog de stap naar een nieuw leven!  
 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

  • * velden zijn verplicht.
 
 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum