Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen voor de zomer

Afvallen voor de zomer

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Een rondreis, een rustige vakantie, een exotische zon- en strandvakantie of een wandelvakantie? Alleen, met je partner of met de kinderen? Een veel gestelde vraag met de zomer voor de deur. Maar gelukkig krijgen we eerst de lente nog. Dat biedt jou de mogelijkheid om voordat de zomer losbarst nog wat kilo’s te verliezen, want in de zomer wil je er natuurlijk wel goed uitzien.

10 tot 20 kilo afvallen voor de zomer

Het gros van de Nederlanders wil nog wat afvallen voor de zomer begint. Afvallen in het voorjaar, om in de zomer goed voor de dag te komen is prima haalbaar. Het Fit for Life programma biedt hierbij uitkomst! Duizenden mensen gingen jou al voor. Stuk voor stuk met als doel voor ogen: afvallen voor de zomer. Vol zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel liggen zij voortaan aan het strand. Dat wil jij toch ook?! Lees snel verder en kom erachter wat ons Beweeg-Voeding-Coaching programma voor jou kan betekenen.

Laat die zomer maar komen

Ons Fit for Life concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. We geloven niet in dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Waar we wel in geloven is de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Met uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies dragen we hier binnen het Fit for Life programma zorg voor. Samen met een personal trainer en een voedingsdeskundige werk je stapsgewijs aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.

100% resultaat- en kwaliteitsgarantie

Als enige in Nederland garanderen wij in al onze 62 studio’s daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doel ‘5 kilo afvallen voor de zomer’ bijvoorbeeld onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Samen met jouw personal trainer train je net zo lang door totdat jij de eindstreep, jouw eindstreep behaalt. Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!

Afvallen voor de zomervakantie

Ja, ik wil afvallen voor de zomer

Deze zomer aan het water liggen met jouw lievelingsbikini of zwembroek aan, het kan écht. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap naar een strak, fit en gezond lichaam en laat hieronder je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:
 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.