Afvallen voor de zomer

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Een rondreis, een rustige vakantie, een exotische zon- en strandvakantie of een wandelvakantie? Alleen, met je partner of met de kinderen? Een veel gestelde vraag met de zomer voor de deur. Maar gelukkig krijgen we eerst de lente nog. Dat biedt jou de mogelijkheid om voordat de zomer losbarst nog wat kilo’s te verliezen, want in de zomer wil je er natuurlijk wel goed uitzien.?
 

10 tot 20 kilo afvallen voor de zomer

Het gros van de Nederlanders wil nog wat afvallen voor de zomer begint. Afvallen in het voorjaar, om in de zomer goed voor de dag te komen is prima haalbaar. Het Fit for Life programma biedt hierbij uitkomst! Duizenden mensen gingen jou al voor. Stuk voor stuk met als doel voor ogen: afvallen voor de zomer. Vol zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel liggen zij voortaan aan het strand. Dat wil jij toch ook?! Lees snel verder en kom erachter wat ons Beweeg-Voeding-Coaching programma voor jou kan betekenen.
 

? Laat die zomer maar komen

Ons Fit for Life concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. We geloven niet in dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Waar we wel in geloven is de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Met uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies dragen we hier binnen het Fit for Life programma zorg voor. Samen met een personal trainer en een voedingsdeskundige werk je stapsgewijs aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.
 

100% resultaat- en kwaliteitsgarantie

Als enige in Nederland garanderen wij in al onze 62 studio’s daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doel ‘5 kilo afvallen voor de zomer’ bijvoorbeeld onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Samen met jouw personal trainer train je net zo lang door totdat jij de eindstreep, jouw eindstreep behaalt. Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!  
 

Ja, ik wil afvallen voor de zomer

Deze zomer aan het water liggen met jouw lievelingsbikini of zwembroek aan, het kan écht. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap naar een strak, fit en gezond lichaam en laat hieronder je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

  • * velden zijn verplicht.
 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum