Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen voor de zomer

Afvallen voor de zomer

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Een rondreis, een rustige vakantie, een exotische zon- en strandvakantie of een wandelvakantie? Alleen, met je partner of met de kinderen? Een veel gestelde vraag met de zomer voor de deur. Maar gelukkig krijgen we eerst de lente nog. Dat biedt jou de mogelijkheid om voordat de zomer losbarst nog wat kilo’s te verliezen, want in de zomer wil je er natuurlijk wel goed uitzien?

10 tot 20 kilo afvallen voor de zomer
Het gros van de Nederlanders wil nog wat afvallen voor de zomer begint. Afvallen in het voorjaar, om in de zomer goed voor de dag te komen is prima haalbaar. Het Fit for Life programma biedt hierbij uitkomst! Duizenden mensen gingen jou al voor. Stuk voor stuk met als doel voor ogen: afvallen voor de zomer. Vol zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel liggen zij voortaan aan het strand. Dat wil jij toch ook?! Lees snel verder en kom erachter wat ons Beweeg-Voeding-Coaching programma voor jou kan betekenen.

Laat die zomer maar komen

Ons Fit for Life concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. We geloven niet in dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Waar we wel in geloven is de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Met uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies dragen we hier binnen het Fit for Life programma zorg voor. Samen met een personal trainer en een voedingsdeskundige werk je stapsgewijs aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.

100% resultaat- en kwaliteitsgarantie

Als enige in Nederland garanderen wij in al onze 62 studio’s daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doel ‘5 kilo afvallen voor de zomer’ bijvoorbeeld onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Samen met jouw personal trainer train je net zo lang door totdat jij de eindstreep, jouw eindstreep behaalt. Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen