Afvallen: snel, verantwoord en met een leven lang resultaat

Bij Personal Fitness Nederland helpen we jou aan een fitter en gezonder lichaam en is het afvallen niet alleen snel, maar ook verantwoord. Je krijgt begeleiding van begin tot eind. Ons Fit for Life programma is ontwikkeld rondom drie belangrijke pijlers waardoor het een totaaloplossing wordt voor iedereen die meer energie wil hebben en gezonder wil zijn. Wil je afvallen met snel resultaat, maar ook met blijvend resultaat, dan is Personal Fitness Nederland de plek waar je dat bereikt. Wij geloven zo in onze aanpak dat we ieder lid een 100% resultaatgarantie aanbieden.
 

Afvallen doe je snel met onze drie pijlers

Iedereen die aan ons Fit for Life programma deelneemt, krijgt een persoonlijke coach aangewezen. Boek een gratis proefweek en je kunt alvast kennismaken. Samen werken jullie aan uitdagende en afwisselende sportsessies in onze training ruimte, maar er is meer. We hanteren drie pijlers waarmee je snel en blijvend kunt afvallen:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Mindset en coaching


 

Bij ons bereik je je doelen

Ons doel is om jou alle tools te geven waardoor het afvallen snel en verantwoord kan plaatsvinden. Je krijgt meer lichaamsbeweging, je leert over gezonde voeding en je ontwikkelt de juiste mindset om succesvol te zijn. Samen met je coach bepaal je je doelen en deze zijn allen bedoeld om jou te helpen aan een fitter en gezonder lichaam. We stoppen niet tot jij tevreden bent en je doelen hebt bereikt. Zo bouw je de juiste gewoonten op voor de rest van je leven.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum