Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen schema

Afvallen met een schema: bij Personal Fitness Nederland bereik je je doelen

Samen met je persoonlijke coach van Personal Fitness Nederland leer je onder begeleiding af te vallen met een schema. Je boekt een gratis proefweek bij ons en als ons Fit for Life programma je bevalt dan bepaal je samen met je coach wat je doelen zijn en hoe snel je ze kunt bereiken. Onze schema’s zijn altijd realistisch en haalbaar en met onze complete aanpak is iedereen succesvol. Daarom bieden we een 100% resultaatgarantie aan en weet je zeker dat een fitter en gezonder lichaam voor jou altijd haalbaar is.

Afvallen met een schema en drie pijlers

We zijn geen sportschool, we zijn ook geen voedingsdeskundigen of een mindset coach. We zijn alle drie deze specialiteiten in één. Samen met je personal coach ga je afvallen met een persoonlijk schema, leer je over gezond eten, ontwikkel je de juiste mindset om er een succes van te maken en zorgen we ervoor dat je voldoende beweging krijgt en kracht opbouwt. De drie pijlers die we hanteren zijn:

  • Bewegen
  • Voedingsadvies
  • Mindset en coaching

Gegarandeerd succes op de lange termijn

Afvallen met een schema en met je persoonlijke coach is niet alleen doeltreffend, het is ook gericht op succes op de lange termijn. Door je oude gewoonten te vervangen worden je nieuwe gewoonten snel tweede natuur. En met de juiste mindset is iedereen in staat om fitter en gezonder te leven. Boek daarom een gratis proefweek, bekijk de studio jouw woonplaats en zet de eerste stap richting een fitter en gezonder lichaam.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen