Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen recepten

Gezonde afvallen recepten, sporten en mindset coaching voor een leven lang resultaat

Goede afvallen recepten waarmee je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, je verzadigd voelt en je niet volstopt met loze calorieën zijn onmisbaar als je gewicht wilt verliezen. En bij Personal Fitness Nederland bieden we al onze leden een totaaloplossing aan waarbij gezonde voeding ook centraal staat. Wij geloven dat een gezond lichaam een lichaam is dat de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, dat voldoende beweegt en dat mentaal sterk en gelukkig is. Samen met je personal coach is dat precies waar je naartoe werkt als je onze studio binnenloopt.

Afvallen recepten is slechts één deel van ons programma

Jouw personal coach is een voedingsdeskundige, een mindset trainer en een personal trainer in één. Hij of zij zorgt ervoor dat je voldoende beweging krijgt, dat je kunt afvallen met koolhydraatarme recepten en dat je de mindset ontwikkelt om hier een succes van te maken. Elk Fit for Life programma werkt met drie pijlers:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

Je doelen bereiken met Personal Fitness Nederland

Met jouw coach stel je een aantal doelen op en daar werk je geleidelijk naartoe. Hij of zij helpt je afvallen met eiwitrijke recepten, met voedingsadvies, met sportsessies en met mentale coaching. Deze aanpak is zo succesvol dat we iedereen een 100% resultaatgarantie geven. Opgeven is bij ons geen optie meer. Bij Personal Fitness Nederland krijg je alle afvallen recepten en andere tools aangereikt om je lichaam voor goed gezond en fit te maken. En daar word jij energieker en gelukkiger van.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen