Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen na zwangerschap

Weg met die extra kilo’s; kom bij ons afvallen na je zwangerschap

De meeste vrouwen komen tijdens de zwangerschap een aantal kilo’s aan en afvallen na zwangerschap helpt je weer terug naar je oude gewicht. Het is niet erg om wat aan te komen als je zwanger bent, want je baby komt gezond en sterk ter wereld. Maar nadat je kindje geboren is, is het zaak om die extra kilo’s kwijt te raken. Personal Fitnes Nederland biedt je een totaaloplossing aan waarmee je met een persoonlijke coach jouw specifieke doelen haalt. Zij weten exact hoe je veilig kunt afvallen na je bevalling en je lichaam weer fit en gezond kunt maken.

Afvallen na je zwangerschap met drie pijlers

Via ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou gaat begeleiden. Samen werken jullie aan lichaamsbeweging, gezond eten en het ontwikkelen van de juiste mindset. Met deze coach zet je doelen op en kun je niet alleen snel afvallen na je zwangerschap, maar ook je leven veranderen. Ons doel voor jou is een gezond en fit lichaam en daarvoor hanteren we drie pijlers:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

Een grote kans van slagen

Deze drie pijlers en je persoonlijke coach geven je alle tools die je nodig hebt om succesvol af te vallen na je zwangerschap. Je ontwikkelt de kennis die je nodig hebt om gezonde beslissingen te maken, je krijgt voldoende lichaamsbeweging tijdens de uitdagende sessies in de studio en we helpen je de juiste mindset te ontwikkelen om door te zetten en je gezonde lichaam te behouden. Uiteraard zijn we flexibel, zodat jij dit inplant rondom je routine met je nieuwe baby. Iedereen krijgt een 100% resultaatgarantie, dus slagen is de enige uitkomst.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen