Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met wandelen

Afvallen met wandelen

Is wandelen een van je favoriete bezigheden? Doe jij dit één of meerdere keren per week en beleef jij hier plezier aan? Of vind jij wandelen een goede bezigheid die jij graag wil oppakken? Dan kan je bij Personal Fitness Nederland terecht. Wandelen is erg gezond voor je lichaam en een prima manier om calorieën te verbranden. Afvallen met wandelen is een reële mogelijkheid die personal trainers bij Personal Fitness Nederland jou graag aanbieden.

Persoonlijk wandelschema

De personal trainer zal met jou een wandelschema samenstellen gericht op het behalen van de persoonlijke doelen die jij mag bepalen. Hierbij hanteert je persoonlijke coach een succesformule bestaande uit drie belangrijke uitgangspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Door middel van het totaalpakket is afvallen met wandelen een haalbaar doel voor jou.

Centrale aandachtspunten

Bij Personal Fitness Nederland geven wij niet alleen aandacht aan wandelen, maar tevens aan het voorschrijven van de juiste voeding en de juiste rust. Hierbij geldt dat er voor iedere wandelaar een uniek aanbod wordt samengesteld, passend bij jouw lichaam en situatie. Je leert hoe je moet afvallen met wandelen, hoe je gezond kan eten en goed voor je lichaam kan zorgen door middel van rust en regelmaat. Hierdoor zullen de extra kilo’s er al snel afvliegen! Uniek aan ons programma is dat jij één coach krijgt met veel expertise in plaats van meerdere coaches, hierdoor zal je al snel een goede vertrouwensband opbouwen. Kom een keer langs bij een vesting in de buurt!

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen