Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met een trainer: dit houdt het in

Aan de slag met een gezondheidscoach - boksen

Afvallen met een trainer: dit houdt het in

Wil jij graag afvallen, een fitter lichaam en lekkerder in je vel zitten? Maar blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan en kom je met je zelfstandige strijd niet verder? Dan is afvallen met een trainer wellicht de juiste keuze voor je. Hij of zij helpt je met het behalen van jouw realistische doelen. Op sport- of voedingsgebied of op mentaal vlak; samen gaan jullie aan de slag voor een vitaler lichaam. Maar wat kost afvallen met een trainer precies? En hoe vind je de trainer die het beste bij je past? Wij leggen het je uit, zodat jij straks kunt zeggen: ‘Ik val definitief af, met behulp van een trainer’.

Voor altijd gedag zeggen tegen die overtollige kilo’s, fitter worden en gemotiveerd blijven om een nieuw voedingspatroon aan te houden. Het zijn grote uitdagingen. Veel mensen gaan deze uitdagingen eigenhandig aan. Met een abonnement bij een sportschool, een zelf in elkaar gezet trainingsschema of met het volgen van online lessen op YouTube bijvoorbeeld. Maar hoe vaak je moet sporten om de beoogde resultaten te halen, hoe je gemotiveerd blijft en welke producten goed zijn voor je herstel, blijft op deze manier een raadsel. Daarom raden wij aan om te kiezen voor afvallen met een trainer. Deze helpt je bij het aannemen van een gezonde levensstijl, afvallen, het implementeren van een voedingsschema én het behouden van jouw geboekte resultaten.

Kosten van afvallen met trainer

Dat klinkt goed toch, afvallen met een trainer? Voordat het zover is, is het belangrijk om te weten dat met een trainer afvallen ook een bepaald kostenplaatje met zich meebrengt. Afvallen met een trainer is namelijk niet alleen een investering vanuit je mindset, maar vraagt ook een investering op financieel gebied.

De kosten voor afvallen met een personal trainer kunnen uiteenlopen en sterk variëren per traject. Het is daarom belangrijk dat je van tevoren goed hebt uitgezocht waar je precies aan toe bent en wat je doelen zijn. Heb je dit concreet uitgedacht? Dan ga je op zoek naar een trainer die bij jou past.

Prijsbepalende factoren van trainers

De kosten die jij maakt om af te vallen met een trainer, hangen af van verschillende factoren. Zo spelen opleiding, ervaring, de plaats en het aantal trainingen een belangrijke rol. Wij leggen ze hieronder aan je uit.

Plaats
Woon je in Amsterdam? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk duurder uit voor een personal trainer dan wanneer je in Limburg woont. Ben je op zoek naar een trainer die bij jou thuis langskomt? Ook dan ben je meer geld kwijt dan wanneer je bij de sportschool afspreekt. Ook een trainer met een eigen kantoor of bedrijfsruimte zal een hoger uurtarief hebben dan iemand die dit niet heeft.

Aantal trainingen
De kosten die je maakt voor afvallen met een trainer hebben veel te maken met het aantal sessies dat je afspreekt. Bespreek daarom samen de mogelijkheden. Kun je een pakket afkopen, of bij meerdere sessies om een korting vragen? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Wellicht kun je ook samen met een vriend of vriendin aan de slag, sessies combineren én het te betalen bedrag splitten.

Ervaringen van anderen
Naast de ervaring van de trainer zelf, zijn ervaringen van voorgaande klanten ook van groot belang. Zoek daarom recensies op over de trainer die jij op het oog hebt. Hier word je hoogstwaarschijnlijk nóg wijzer van in jouw zoektocht naar de juiste begeleider.

Opleidingen
Iedereen kan personal trainer, coach of sportinstructeur worden, of zichzelf zo noemen. Vraag daarom welke opleidingen iemand gevolgd heeft en welke cursussen zijn afgerond. Zo kun je beter bepalen of je de gevraagde kosten ook daadwerkelijk de moeite waard vindt voor wat er aangeboden wordt.

Val af met de juiste personal trainer

Heb jij moeite met het kiezen van de juiste persoon die je kan helpen naar een fittere versie van jezelf? Luister dan vooral goed naar je gevoel. Voel je je niet op je gemak bij een trainer? Ga er dan vooral geen samenwerking mee aan. Ben daarnaast duidelijk wat je wilt bereiken en welke begeleiding je volgens jezelf nodig hebt bij het afvallen. Bespreek daarna gezamenlijk het totale kostenplaatje en kijk of je tot een overeenkomst kunt komen. Is dat laatste je gelukt? Dan kun je samen vol energie en motivatie de strijd tegen de kilo’s aan.

Afvallen met een trainer van Personal Fitness Nederland

Wil je zeker zijn van een goede trainer die je helpt bij het afvallen? Vraag dan een proefweek aan van het Fit for Life-programma bij Personal Fitness Nederland. Hierin leggen we de focus op personal training, voeding en mentale gezondheid. Zo gaan we aan de slag met het veranderen van je eetgewoontes en gaan we samen fysieke én mentale uitdagingen aan. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. De gratis proefweek is tijdelijk geheel gratis en vrijblijvend, dus wees er snel bij!

Gratis Proefweek

Succesvol en duurzaam afvallen met een trainer van Personal Fitness Nederland

Bij ons kun je afvallen met een gecertificeerde trainer die jou van alle tools voorziet om daar een langdurig succes van te maken. Want onze coaches organiseren niet alleen sportsessies, ze geven ook voorlichting over gezonde voeding en zijn ervaren mindset coaches. Meer bewegen is goed voor je, maar het is nog beter als je daar ook gezond bij eet. En wil je dat door kunnen zetten en je leven voorgoed veranderen, dan heb je daar de juiste instelling voor nodig. Wij helpen je bij al deze aspecten die samen een gezond lichaam ondersteunen, dus kom ook bij Personal Fitness Nederland.

Afvallen met onze trainer

Val af met een trainer van ons en we zullen eerst uitgebreid met je spreken over je huidige levensstijl en je doelen. Vervolgens profiteer je van een gratis proefweek, waarin je bepaalt of met onze trainer afvallen voor jou de beste keuze is. Zo ja, dan krijg je een op maat gemaakt plan waarin we aandacht besteden aan drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en mindset coaching. Samen voeren jullie veranderingen door waarmee je niet alleen nu al resultaten boekt, maar die ook de rest van je leven door te voeren blijven. Uiteindelijk worden deze voor jou normaal en is jouw transformatie compleet.

Een gezond leven

Kom bij ons afvallen met een trainer en wij garanderen je dat je de rest van je leven gezond, energiek en fit bent. Afvallen is dan vaak een logisch gevolg waar je uiteindelijk geen moeite meer voor hoeft te doen. Wij maken van jou de beste versie die je kunt zijn en geven je alle tools en ondersteuning voor een langdurig resultaat.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen