Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wil jij afvallen met sporten en gezond eten?

Wil jij afvallen met sporten en gezond eten?

Zit je door de coronacrisis wat minder lekker in je vel dan ervoor? Voel jij je lusteloos, futloos en energieloos? En ben je de nodige kilo’s aangekomen? Dan is de kans groot dat je hier momenteel flink de balen van hebt. Dat het roer om moet, is dus een feit. Maar hoe pak je dit aan? Het antwoord is simpel: niet met een crashdieet bestaande uit shakes, maaltijdvervangers en repen. Maar juist door een gezonde levensstijl te creëren waarbij je gaat afvallen met sporten en gezond eten. Zo werk je aan een oplossing voor de lange termijn waarbij je voldoende beweegt en de juiste voeding tot je neemt. En daar pluk je je leven lang de vruchten van. Benieuwd naar meer? We vertellen je hieronder alles over het hoe en wat van afvallen met sporten en gezond eten. Lees dus snel verder!

Fit for Life

Iedereen in Nederland gezond én gelukkig, daar gaan we met ons Fit for Life-programma voor. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit en het geluk van mensen én een prettigere samenleving. Om eenieders fysieke en mentale doelen te bereiken gaan we aan de slag met de gouden combinatie van de volgende pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Het één heeft invloed op het ander, daar zijn wij nou eenmaal van overtuigd. Want krijgt jouw lichaam genoeg beweging, eet je de juiste producten en zit het goed tussen jouw oren? Dan heb je alle ingrediënten in huis voor een fijn, gezond en gelukkig leven.

Hoe ga je afvallen met sporten en gezond eten?

Het Fit for Life-programma bestaat uit het volgende 5-stappenplan:

  1. Een-op-een intakegesprek, waardoor we meer leren over je wensen, verwachtingen en doelen.
  2. Een op maat gemaakt trainingsplan, waarbij je enerzijds bij ons in de studio traint en anderzijds zelf aan de slag gaat met een thuis fitness-set.
  3. Een gepersonaliseerd voedingsschema, waarbij we kijken naar je positieve eetgewoontes en je valkuilen. Elk lichaam is anders, dus elk voedingsschema hoort dat ook te zijn.
  4. Ontwikkeling op persoonlijk vlak, waardoor je een nieuwe positieve mindset aanneemt. Dit helpt je om de gezonde leefstijl in de toekomst vol te houden.
  5. Een succesgarantie voor een betere versie van jezelf. Niet voor even, maar voor de rest van je leven!

 

Één team, één taak: we zijn er voor jou!

Afvallen met sporten en gezond eten, het zal helaas niet altijd even makkelijk zijn. De weg die je aflegt naar een betere versie van jezelf kent gegarandeerd veel pieken, maar eerlijk is eerlijk er zullen ook momenten zijn waarop je het wat moeilijker hebt. Gelukkig zijn wij er dan om je te begeleiden, ondersteunen, motiveren en adviseren. Om te fungeren als jouw stok achter de deur en je nét dat zetje in de rug te geven als je dat nodig hebt.

Van dromen, naar doelen én deze verwezenlijken

Bij onze coaches staan drie kernwaarden hoog in het vaandel: commitment, energie en resultaat. We zijn écht bij jouw verhaal betrokken, zitten vol energie en enthousiasme en zijn gefocust op het behalen van je gewenste resultaten. Met behulp van onze persoonlijke aanpak hebben wij al meer dan 15.000 mensen mogen helpen met hun doelen. Van afvallen met sporten en gezonde voeding eten, het verhelpen of voorkomen van blessures of een burn-out, tot het vergroten van spierkracht en zelfvertrouwen. Graag willen we ook jouw verhaal tot een succesverhaal maken.

Ben jij klaar voor verandering?

Baal je van je lijf, en wil je je weer gezond en fit voelen? Vraag hieronder dan vrijblijvend een gratis proefweek aan. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het plannen van een intakegesprek. Op een vestiging naar keuze ga je in gesprek met één van onze personal trainers. We kijken samen naar jouw wensen en verwachtingen, en je krijgt een persoonlijke rondleiding door de studio. Ondertussen vertellen we over onze werkwijze, de verschillende trainingsvormen en hoe jij je doel: afvallen met sporten en gezond eten, gaat bereiken. Waar wacht je nog op? Go for (f)it!

Gratis Proefweek

2 tips om te kunnen afvallen met sporten en gezond eten

Afvallen met sporten en gezond eten is de bekendste manier om voor gewichtsverlies te zorgen. Toch stappen veel mensen naar andere middelen waarmee ze zomaar eventjes gewicht verliezen. Het merendeel van deze methodes werkt echter niet en kan zelfs als een vorm van oplichting worden gezien. Met sporten en gezond eten afvallen zal voor eeuwig dé manier zijn voor succesvol afvallen, maar vaak laat men het toch afweten. Daarom geven we jou in dit artikel 2 tips hoe jij kunt afvallen met gezond eten en sporten. Wil jij meteen de beste manier weten om jouw doelen te bereiken? Boek simpelweg een sessie bij ons van Personal Fitness Nederland, en jij zal meteen resultaten merken.

Hoe je gemotiveerd blijft tijdens het afvallen met sporten en gezond eten

Motivatie is het nummer 1 probleem waarmee de meeste mensen te maken hebben tijdens het afvallen. Gelukkig zijn er speciale technieken waarmee jij langer jouw motivatie behoudt. De eerste techniek, is door te leunen op de kracht van het negatieve. Maak het voor jezelf pijnlijk wanneer jij jezelf niet aan jouw sportschema of dieet houdt. Denk bijvoorbeeld aan het overmaken van een aanzienlijk geldbedrag aan een politieke organisatie waar jij een hekel aan hebt. Zo zal jij motivatie halen om consistent te kunnen blijven afvallen. Ook houden onze personal trainers jouw goed gemotiveerd.

Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk

Een andere manier om gemotiveerd blijft, is door het zo makkelijk mogelijk te maken met jezelf aan jouw doelstellingen houden. Neem bijvoorbeeld een abonnement bij een sportschool om de hoek, in plaats van een half uur rijden. Ook als dit meer kost. Of haal alleen maar gezond eten in huis, zodat je nooit op een slechte dag toch voor een chocoladereep of zak chips zwicht. Zo verspil je minder wilskracht en houd je de moed erin.
In dit artikel vertelden wij je over enkele technieken om gemotiveerd te blijven afvallen met sporten en gezond eten. Benut deze tips en ga samen met ons van Personal Fitness Nederland aan de slag om jouw leven te verbeteren.

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Etiketten lezen doe je zo!
Mediteren kun je leren: maak er je dagelijkse gewoonte van
Een kantoorbaan? Zo kun je je dagelijkse beweging verhogen

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen