Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met shakes

Vergeet afvallen met shakes want bij ons is het resultaat levenslang!

Wij hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat afvallen met shakes op de lange termijn weinig resultaat oplevert. Ben jij iemand die wat extra kilo’s kwijt wilt, dan is dat veel beter om dat te doen met lange termijn doelen. Ga je met shakes afvallen, dan zie je snel resultaat, maar de kilo’s die je verloren bent komen er vaak erg snel weer bij. Personal Fitness Nederland geloven we dan ook niet dat gewicht verliezen met afslankshakes jou een fitter lichaam zal opleveren, maar ons Fit for Life programma doet dat wel.

Afvallen met shakes of een leven lang succes?

Wij weten dat iedereen kan afvallen en daar heb je geen shakes bij nodig. Wij bieden iedereen in Nederland een compleet programma aan inclusief een persoonlijke coach. Nadat je bij ons komt is met shakes afvallen het laatste waar je aan denkt. Ons Fit for Life programma werkt met drie pijlers waarmee jij op een gezond tempo je doelen bereikt:

  • Voedingsadvies
  • Beweging
  • Mindset en coaching

Samen met je personal coach kom je niet alleen op je streefgewicht, maar heb je ook de kennis en de mindset opgebouwd om nooit meer terug te vallen in je oude gewoonten.

Wij garanderen succes

Nadat je je gratis proefweek hebt afgemaakt en je bij ons aansluit wijs je met je vaste professionele coach je persoonlijke doelen aan die je wilt bereiken. Van ons krijg je dan een 100% resultaatgarantie en wij gaan met je door tot je je doelen hebt bereikt. Afvallen met shakes behoort dan voor goed tot het verleden. Bij ons werk je aan een fit en gezond lichaam voor de rest van je leven.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen