Vergeet afvallen met shakes want bij ons is het resultaat levenslang!

Wij hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat afvallen met shakes op de lange termijn weinig resultaat oplevert. Ben jij iemand die wat extra kilo’s kwijt wilt, dan is dat veel beter om dat te doen met lange termijn doelen. Ga je met shakes afvallen, dan zie je snel resultaat, maar de kilo’s die je verloren bent komen er vaak erg snel weer bij. Personal Fitness Nederland geloven we dan ook niet dat gewicht verliezen met afslankshakes jou een fitter lichaam zal opleveren, maar ons Fit for Life programma doet dat wel.
 

Afvallen met shakes of een leven lang succes?

Wij weten dat iedereen kan afvallen en daar heb je geen shakes bij nodig. Wij bieden iedereen in Nederland een compleet programma aan inclusief een persoonlijke coach. Nadat je bij ons komt is met shakes afvallen het laatste waar je aan denkt. Ons Fit for Life programma werkt met drie pijlers waarmee jij op een gezond tempo je doelen bereikt:

  • Voedingsadvies
  • Beweging
  • Mindset en coaching

Samen met je personal coach kom je niet alleen op je streefgewicht, maar heb je ook de kennis en de mindset opgebouwd om nooit meer terug te vallen in je oude gewoonten. 

Wij garanderen succes

Nadat je je gratis proefweek hebt afgemaakt en je bij ons aansluit wijs je met je vaste professionele coach je persoonlijke doelen aan die je wilt bereiken. Van ons krijg je dan een 100% resultaatgarantie en wij gaan met je door tot je je doelen hebt bereikt. Afvallen met shakes behoort dan voor goed tot het verleden. Bij ons werk je aan een fit en gezond lichaam voor de rest van je leven.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum