Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Talloze shakes, maaltijdvervangers en repen verder en nog geen kilogram afgevallen? Voor veel mensen is dit helaas de harde realiteit. Afvallen is moeilijker dan men vaak denkt en vergt buiten doorzettingsvermogen ook de nodige kennis van het mooie maar complexe menselijk lichaam. Wij helpen je afvallen met persoonlijke begeleiding uitdagende trainingen en coaching-sessies.

10 tot 20 kilo afvallen met persoonlijke begeleiding

Met jouw doelen in ons achterhoofd stellen we een plan van aanpak op waarin voeding, beweging en mental coaching centraal staan. Met uitdagende personal trainingen en coaching sessies drijven we je tot het uiterste. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Wekelijks stelt een voedingsconsulent op maat gemaakte voedingsschema’s op. Deze persoonlijke schema’s zijn volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam. Je krijgt alleen binnen wat je lichaam nodig heeft. Stap voor stap leer je anders eten. Na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten.

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Het menselijk lichaam zit complex in elkaar. Wil je afvallen dan moet je eerst weten hoe dit proces bij je werkt. Het verliezen van kilo’s heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen maar met calorieën te maken. Er komen veel meer aspecten bij om de hoek kijken. Om effectief af te vallen is het dan ook van belang dat er een professional met je meekijkt, adviseert, motiveert en inspireert. En mocht je het even zwaar hebben dan geven we je het zetje in de rug dat je nodig hebt!

Wij bieden de helpende hand

Met het Fit for Life programma verandert jouw levenswijze voorgoed. Na een persoonlijk en intensief traject ben je in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer! En mocht je onverhoopt na afloop vragen hebben of advies willen dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij bieden de helpende hand, ook als het programma voorbij is.

Meer dan 85+ studio’s in Nederland

Met meer dan 85+ studio’s in Nederland zijn wij van Personal Fitness Nederland de coaches van fit en vitaal Nederland. Bovendien is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Ja, ik wil afvallen met persoonlijke begeleiding

10 tot 20 kilo afvallen, het kan écht bij Personal Fitness Nederland! Laat vandaag nog je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en bespreken we onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen. Zet vandaag de eerst stap op weg naar een gezond, fit en strak lichaam.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Je maakt in deze week onder andere kennis met jouw personal trainer en je krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan.

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen