Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

De voordelen van afvallen met een personal trainer

diëten vijf soorten

De voordelen van afvallen met een personal trainer

Gezonder eten en meer bewegen; op onze website delen we regelmatig tips. Deze adviezen geven je handvatten en helpen je op weg. Maar in je eentje de strijd tegen de overtollige kilo’s aangaan kan behoorlijk lastig zijn. Een personal trainer kan dan uitkomst bieden. Hij/zij kan jou bijstaan, adviseren, motiveren en net dat zetje in de rug geven wanneer je dat oh zo hard nodig hebt. Benieuwd of afvallen met een personal trainer iets voor jou is? Je leest er hieronder alles over.

Een personal trainer is voor veel mensen een investering. Maar wel eentje die (vrijwel) altijd loont. Met een personal trainer gaat afvallen namelijk vaak sneller en effectiever dan alleen. Om je te helpen bij het maken van de keuze om met een personal trainer aan de slag te staan, zetten we drie grote voordelen van sporten onder begeleiding op een rijtje.

Drie redenen waarom afvallen met een personal trainer werkt

Trainingsschema op maat

Misschien heb je al tig sportprogramma’s van beroemdheden gevolgd, een spinning les meegedaan, of op eigen houtje wat oefeningen van YouTube gekopieerd. Mogelijk heb je zelfs een stappenteller, gewichten of andere tools aangeschaft. Dat je je best hebt gedaan mag dan ook duidelijk zijn. Maar helaas; al je inspanningen hebben nog niet geleid tot échte resultaten. Maar daar komt met een personal trainer wel degelijk verandering in. Je trainer weet namelijk precies welke oefeningen passen bij jouw lichaam, conditie en doelen. Zo train je effectief en verspil je geen tijd aan oefeningen die jou niet het droomlichaam bezorgen waar je zo ongelooflijk hard voor werkt. Een trainingsschema op maat is daarom essentieel.

Maar er zijn meer redenen waarom afvallen met een personal trainer makkelijker is. Zo houdt een personal trainer van Personal Fitness Nederland rekening met je slaappatroon en andere rustmomenten, je mindset en niet onbelangrijk: je voeding.

Persoonlijk voedingsadvies

Een crashdieet? Daar zijn we bij Personal Fitness Nederland geen fan van. Het is vaak maar kort vol te houden en je voelt je zielsongelukkig omdat er heel veel producten zijn die je niet mag eten. Bovendien eet je de kilo’s die er tijdens het dieet afvliegen er naderhand razendsnel weer aan. Nee, niets voor ons. Bij Personal Fitness Nederland geloven we in een persoonlijke aanpak, gericht op de lange termijn. Met een op maat gemaakt voedingsschema gaat afvallen met een personal trainer niet alleen sneller, het is ook een stuk beter vol te houden.

Ga jij aan de slag met een personal trainer van Personal Fitness Nederland die jou gaat helpen met afvallen? Dan stemmen we jouw voeding volledig af op jouw lichaam en persoonlijke doelen. Zo leer je stapsgewijs wat wel en niet verstandig is om te eten. Na verloop van tijd heb je jouw eetpatroon helemaal aangepast en kost het geen moeite meer om verantwoord te eten. Jij hebt jezelf een nieuwe leefstijl aangewend voor een gezond en gelukkig leven.

Maximale motivatie

Afvallen met een personal trainer? Dat doe je door elke week te komen trainen in één van onze studio’s. Ervaring leert dat mensen die alleen (of soms met een buddy) sporten, het vaker laten afweten. Een afspraak met je personal trainer daarentegen zeg je niet zomaar af. Een fijne stok achter de deur dus.

En dat je niet altijd zin hebt om te sporten, begrijpen we bij Personal Fitness Nederland maar al te goed. Dat het lang niet altijd makkelijk is ook. Daarom moedigen we je nog eens extra hard aan wanneer je het moeilijk hebt voorafgaand, tijdens én na je workout. Motivatie to the max!

Bovendien weet je voordat je naar de training komt nooit wat je die dag te wachten staat. Jouw training is namelijk elke keer anders en altijd uitdagend. Zo houden we het sporten leuk!

Ja, ik wil afvallen met een personal trainer!

Klinkt afvallen met een personal trainer je als muziek in de oren? Vraag dan een gratis proefweek aan bij Personal Fitness Nederland en ontdek ons Fit for Life-programma. Je ontvangt een week lang personal training, voedingsschema’s op maat en persoonlijke begeleiding bij jouw fysieke en mentale uitdagingen. En dat allemaal met gespecialiseerde coaches.

We beginnen met een kennismakingsgesprek op locatie om jouw wensen te bespreken. Met vestigingen door heel Nederland zit er altijd eentje bij jou in de buurt! Startpunt en doelen vastgesteld? Tijd om kennis te maken met één van onze personal trainers. Zie jij het zitten om bij Personal Fitness Nederland aan de slag te gaan? Dan gaan we samen werken aan een gezond en fit lichaam. De proef-week is geheel vrijblijvend en kost je niks behalve wat van je tijd. Zien we jou binnenkort bij één van onze vestigingen? Laat hieronder je persoonlijke gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis Proefweek

Afvallen met een personal trainer is maximaal effectief

Afvallen met een personal trainer heeft een hoop voordelen. Zeker wanneer je een personal trainer van Personal Fitness Nederland in de arm neemt. Samen met hem of haar doorloop je een op maat gemaakt traject waarmee je snellere en stabielere resultaten behaalt dan wanneer je het op eigen houtje in een sportschool probeert. Wil je met een personal trainer afvallen? Van onze coaches kun je échte betrokkenheid verwachten.

Afvallen met een personal trainer: een compleet traject

Hoe val je af met een personal trainer? In de eerste plaats door het juiste plan van aanpak. Voorafgaand aan het trainingsprogramma voer je een uitgebreid introductiegesprek. Op basis van deze informatie wordt een sport- en voedingsschema geformuleerd. Afvallen met een personal trainer betekent ook de juiste mentale coaching. Je coach ondersteunt je bij het doorbreken van disfunctionele gedragspatronen. Samengevat bestaat ons Fit For Life programma uit drie essentiële elementen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Coaching en Mindset

Eén vertrouwenspersoon en stok achter de deur

Ga jij met een personal trainer afvallen? Bij ons krijg je te maken met één persoonlijke coach die je op alle punten helpt het maximale uit jezelf te halen. Jouw persoonlijke coach stimuleert je op momenten waarop je wilt opgeven, leert je de oefeningen goed uit te voeren en zo blessures en vertragingen in je traject te voorkomen en vormt een stevige stok achter de deur. Afvallen met een personal trainer betekent altijd geprikkeld worden om een stapje extra te zetten. Schrijf je nu in!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen