Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

De 5 voordelen van afvallen met personal coach

De 5 voordelen van afvallen met personal coach

Vol goede moed sluit je een sportabonnement af met als doel die summer body. En vervolgens ben je binnen de kortste keren dé maandelijkse sponsor. Niet vanuit een gebrek aan motivatie, maar omdat je simpelweg niet weet waar je moet beginnen. Is dit herkenbaar voor je? Dan is het de hoogste tijd voor een personal coach. En dat klinkt in eerste instantie misschien als een ver-van-je-bed-show met een hoog prijskaartje, maar dat is het niet. Want sporten onder begeleiding is betaalbaarder en dichterbij dan je denkt. En kent daarnaast vele voordelen. Hieronder sommen we de 5 belangrijkste pluspunten van afvallen met een personal coach voor je op. En na afloop bepaal je zelf of je met een personal sportcoach wilt afvallen of niet.

1. Een persoonlijke aanpak

Elk lichaam is anders en ieder persoon heeft zo zijn wensen en behoeften. Het klakkeloos overnemen van een trainingsschema van een ander is dan ook zinloos. Wat voor de één werkt is geen wondermiddel voor de ander. Eén van de grootste voordelen van het afvallen met een personal coach is dat je persoonlijke begeleiding krijgt tijdens je traject. Alle aandacht gaat naar jou en richt zich op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Zodat je binnen no-time (weer) geniet van het sporten.

2. Een plan op maat

Samen met jouw personal coach ga je op zoek naar een routine tijdens het afvallen. Jullie bekijken wat je wilt bereiken en wat je leuk vindt. Welke spiergroepen wil je versterken? Hoeveel kilo wil je verliezen? En wat voor soort oefeningen liggen je het meest? Door het beantwoorden van deze vragen, creëert jouw sportcoach een plan van aanpak voor jouw ultieme doel: afvallen. En heb je last van lichamelijke klachten of blessures? Dan houdt jouw personal coach ook hier rekening mee. Zodat niets je in de weg staat op weg naar het behalen van jouw afvaldoelen. Kom maar op met dat afgetrainde lichaam!

3. Stok achter de deur

Het afvallen met een personal coach biedt naast fysieke voordelen óók nog eens mentale steun. Wanneer je zelfstandig sport, gooi je sneller de handdoek in de ring als het je te zwaar wordt. En je gaat minder snel tot het uiterste. Een personal coach motiveert je tijdens de workouts waardoor jij het allerbeste in jezelf naar boven haalt. Elke training is anders en je wordt telkens weer opnieuw uitgedaagd. Het werkt als een stok achter de deur. Je traint wekelijks samen in een sportruimte op afgesproken dagen. Geen smoesjes, gewoon gaan! Je doorloopt het traject namelijk samen en opgeven is daarbij geen optie.

4. Persoonlijk voedingsadvies

Zodra je na een workout de deur uitloopt sta je weer op eigen benen. Er is niemand die je na het sporten begeleidt op de weg naar jouw streefgewicht. Maar met alleen sporten ben je er nog niet. Ook voeding is belangrijk in jouw race tegen de kilo’s. Kies je voor afvallen met een personal coach? Dan mag je rekenen op een op maat gemaakt voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en doelen. Dit schema vertelt je van dag tot dag wat er op het menu staat. Hiermee ben je er zeker van dat je lichaam binnenkrijgt wat het écht nodig heeft. En niet meer, maar ook zeker niet minder. Dit ga je gegarandeerd terugzien op de weegschaal!

5. Mentale steun

De knop is om! Je wordt steeds fitter. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook lekker in je vel zit? Dit helpt je immers jouw nieuwe levensstijl volhouden op de lange termijn. Onderschat het belang van je mentale gezondheid dan ook niet. Je kunt met een personal coach sparren over verschillende onderwerpen rondom het creëren én behouden van je nieuwe, gezonde levenswijze. Door het afvallen met een personal coach ga je steeds vaker weloverwogen keuzes maken. Dit leidt op den duur tot een fysiek en mentaal sterkere jij. En daar kan niets of niemand tegenop.

Wil jij ook afvallen met een personal coach?

Zie jij die extra begeleiding tijdens het sporten wel zitten? En wil je naast het sporten ook ondersteuning bij je voeding én mentale gezondheid? Zoek dan niet verder en schrijf je hieronder – net als ruim 17.000 andere Nederlanders – in voor een gratis proefweek van het Fit for Life-programma bij Personal Fitness Nederland. En word ook gezonder, fitter en gelukkiger! Met meer dan 90 studio’s kun je altijd sporten bij jou in de buurt. Na het invullen van het formulier wordt er binnen 24 uur door één van onze 200 gecertificeerde personal coaches contact met je opgenomen.

Gratis Proefweek

Afvallen met een personal coach die overal aan denkt

Afvallen met een personal coach kan op verschillende manieren. Je kunt een trainer inhuren en de hoeveelheid beweging die je krijgt verhogen. Een andere optie die je hebt is om een diëtist aan te nemen om je eetgewoonten aan te passen. Zelfs een mentale coach kan je helpen afvallen door je mindset te veranderen. Besluit je echter af te vallen bij Personal Fitness Nederland, dan ontvang je een trainer die al deze aspecten aanpakt. Want bij ons leer je hoe je de rest van je leven slank blijft, en daar horen gezond eten, beweging en een gezonde kijk op je leven allemaal bij.

Afvallen met een personal coach: onze drie pijlers

Wij geloven dat succesvol en permanent gewichtsverlies alleen kan als jij leert je leven te veranderen. Daarom hanteren we drie pijlers en krijg je van ons alle tools die je nodig hebt om er deze keer wel een succes van te maken. Ga je met onze personal coach afvallen, dan besteden we aandacht aan drie belangrijke factoren:

  • Je krijgt meer beweging met de afwisselende sessies van je trainer in onze sportschool.
  • Je leert over een gezond en gebalanceerd dieet tijdens onze voedingsvoorlichting.
  • We zorgen ervoor dat je deze verandering positief blijft bekijken en volhoudt met onze mindset coaching.

Studio’s in heel Nederland

Bij Personal Fitness Nederland kun je met een personal sportcoach afvallen en dat permanent. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en stoppen niet tot jij je doelen hebt bereikt. Met 94 studio’s in heel Nederland en meer dan 211 gecertificeerde coaches hebben we al meer dan 19.000 klanten aan een gezonde en aanhoudende nieuwe levensstijl geholpen. Kom bij ons afvallen met een personal coach en jij hoort hier binnenkort ook bij.

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Etiketten lezen doe je zo!
Mediteren kun je leren: maak er je dagelijkse gewoonte van
Een kantoorbaan? Zo kun je je dagelijkse beweging verhogen

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen