Afvallen in Veldhoven met een eigen personal trainer nu ook met resultaat garantie!*

Afvallen in Veldhoven was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Ja mensen, wij durven de stelling aan dat afvallen leuk en gemakkelijk kan zijn. Dat is een gewaagde stelling, maar het programma dat wij in Veldhoven hebben samengesteld helpt je om op een gezonde en leuke manier af te vallen.

Afvallen doe je niet alleen. Daar heb je de hulp bij nodig van je directe omgeving, bijvoorbeeld van je gezin, vrienden en collega's. Uit ervaring weten we dat mensen die deze hulp krijgen meer succes hebben met afvallen. Datzelfde geldt voor wanneer je gaat bewegen om te kunnen afvallen. Zoek daar ook hulp bij en wel liefst zo dicht mogelijk bij huis. Daarom zijn we blij dat we nu ook in Veldhoven hulp bij afvallen kunnen bieden met onze persoonlijke begeleiding.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?*
Weer helemaal fit en gezond zijn?*
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

Hulp bij afvallen rust in Veldhoven op drie pijlers

De hulp bij het ‘afvallen programma in Veldhoven’ bestaat uit drie essentiële onderdelen. Allereerst krijg je een persoonlijke coach toegewezen. De fitnesscoach stelt een persoonlijk programma met je op dat bestaat uit voeding, beweging en coaching. Jullie ontmoeten elkaar wekelijks of vaker in Veldhoven en nemen steeds de resultaten van het afvallen door. Op basis van je voortgang wordt het programma aangepast en worden doelen steeds scherper gesteld.

Het tweede onderdeel van de persoonlijke begeleiding bij afvallen in ons filiaal in Veldhoven is een individueel fitnessprogramma. Ieder mens is anders en om goed en gezond te bewegen is een op maat gemaakt fitnessprogramma nodig. Dat voorkomt blessures en geeft het beste resultaat voor wat betreft de verbetering van de lichamelijke gesteldheid en je spieropbouw. Een op jouw lijf geschreven fitnessprogramma heeft ook nog eens het grootste effect wanneer je wilt afvallen. In Veldhoven werken we met personal trainers die samen met jou zo'n fitnessprogramma opstellen.

In de derde plaats helpen we onze klanten met afvallen door in Veldhoven ook in kleine groepjes te fitnessen. Met een groep bewegen is leuker dan alleen en op die manier help je elkaar om gemotiveerd te blijven. In Veldhoven weten we maar al te goed dat afvallen na enige tijd moeilijker wordt en dan heb je steun van elkaar nodig om door te blijven gaan. Door met mensen uit je directe omgeving te sporten heb je bovendien meer sociale controle en heb je dus een natuurlijke stok achter de deur om door te blijven gaan.

Afvallen en back in shape extra aantrekkelijk voor inwoners van Veldhoven

Inwoners van Veldhoven die willen afvallen en/of beter in vorm willen komen, kunnen bij ons gebruikmaken van speciale kortingen en actietarieven. Voor een scherpe prijs helpen we je met afvallen op basis van onze persoonlijke aanpak. Wij zijn bovendien zo overtuigd van onze methode dat we altijd met een resultaatsgarantie werken. Samen bepalen we een doel voor het afvallen en stellen daar een bepaalde trainingsduur voor vast. Halen we het doel niet binnen die periode dan gaan we net zo lang door tot je dat doel hebt bereikt. We gaan dus samen de uitdaging aan en wij blijven bij je, net zo lang als nodig is en zonder dat je daar extra voor betaalt.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum