Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen in Veldhoven met een eigen personal trainer nu ook met resultaat garantie!*

Yolanda is veel afgevallenAfvallen in Veldhoven was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Ja mensen, wij durven de stelling aan dat afvallen leuk en gemakkelijk kan zijn. Dat is een gewaagde stelling, maar het programma dat wij in Veldhoven hebben samengesteld helpt je om op een gezonde en leuke manier af te vallen.

Afvallen doe je niet alleen. Daar heb je de hulp bij nodig van je directe omgeving, bijvoorbeeld van je gezin, vrienden en collega's. Uit ervaring weten we dat mensen die deze hulp krijgen meer succes hebben met afvallen. Datzelfde geldt voor wanneer je gaat bewegen om te kunnen afvallen. Zoek daar ook hulp bij en wel liefst zo dicht mogelijk bij huis. Daarom zijn we blij dat we nu ook in Veldhoven hulp bij afvallen kunnen bieden met onze persoonlijke begeleiding.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?*
Weer helemaal fit en gezond zijn?*
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Hulp bij afvallen rust in Veldhoven op drie pijlers

De hulp bij het ‘afvallen programma in Veldhoven’ bestaat uit drie essentiële onderdelen. Allereerst krijg je een persoonlijke coach toegewezen. De fitnesscoach stelt een persoonlijk programma met je op dat bestaat uit voeding, beweging en coaching. Jullie ontmoeten elkaar wekelijks of vaker in Veldhoven en nemen steeds de resultaten van het afvallen door. Op basis van je voortgang wordt het programma aangepast en worden doelen steeds scherper gesteld.

Gratis intake-gesprek afval programma

Het tweede onderdeel van de persoonlijke begeleiding bij afvallen in ons filiaal in Veldhoven is een individueel fitnessprogramma. Ieder mens is anders en om goed en gezond te bewegen is een op maat gemaakt fitnessprogramma nodig. Dat voorkomt blessures en geeft het beste resultaat voor wat betreft de verbetering van de lichamelijke gesteldheid en je spieropbouw. Een op jouw lijf geschreven fitnessprogramma heeft ook nog eens het grootste effect wanneer je wilt afvallen. In Veldhoven werken we met personal trainers die samen met jou zo'n fitnessprogramma opstellen.

In de derde plaats helpen we onze klanten met afvallen door in Veldhoven ook in kleine groepjes te fitnessen. Met een groep bewegen is leuker dan alleen en op die manier help je elkaar om gemotiveerd te blijven. In Veldhoven weten we maar al te goed dat afvallen na enige tijd moeilijker wordt en dan heb je steun van elkaar nodig om door te blijven gaan. Door met mensen uit je directe omgeving te sporten heb je bovendien meer sociale controle en heb je dus een natuurlijke stok achter de deur om door te blijven gaan.

Afvallen met personal trainer

Afvallen en back in shape extra aantrekkelijk voor inwoners van Veldhoven

Inwoners van Veldhoven die willen afvallen en/of beter in vorm willen komen, kunnen bij ons gebruikmaken van speciale kortingen en actietarieven. Voor een scherpe prijs helpen we je met afvallen op basis van onze persoonlijke aanpak. Wij zijn bovendien zo overtuigd van onze methode dat we altijd met een resultaatsgarantie werken. Samen bepalen we een doel voor het afvallen en stellen daar een bepaalde trainingsduur voor vast. Halen we het doel niet binnen die periode dan gaan we net zo lang door tot je dat doel hebt bereikt. We gaan dus samen de uitdaging aan en wij blijven bij je, net zo lang als nodig is en zonder dat je daar extra voor betaalt.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.