Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen verbetert de gezondheid en daarmee ook je zelfvertrouwen, is het devies in Valkenswaard

Yolanda is enorm afgevallen bij onsAls je wilt afvallen zul je zelf daarvoor de nodige maatregelen moeten nemen, maar het probleem is vaak dat je uit de impasse moet komen, de negatieve spiraal van te veel of te slecht eten en negatieve gevoelens daarna. Daar is vaak wat hulp bij nodig en die kun je vinden als je aanklopt bij onze studio in Valkenswaard. Je zult je eigen ik weer ontdekken en versteld staan van je eigen krachten, die je vervolgens weer stimuleren en ervoor zorgen dat je er nog echt plezier in gaat krijgen ook. Komt er eens een dipje, dan staat je eigen coach klaar om jou er doorheen te trekken en ervoor te zorgen dat het leuk blijft. Jij moet je er goed bij voelen, daar doen wij het uiteindelijk voor!*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?
Weer helemaal fit en gezond zijn?*


Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Als je weet waarom je eet, kun je leren niet teveel te eten

Er zijn verschillende redenen waarom mensen te veel eten; omdat ze zich ongelukkig voelen, omdat ze de hele dag trek hebben of omdat het signaal dat het genoeg is uitblijft. Logisch dus dat je niet voor iedereen die wil afvallen één plan van aanpak kunt maken. Het is zaak te weten waarom je het niet kunt laten zoveel te eten, want dan pas kun je er wat aan doen. Onze ervaren personal trainers in Valkenswaard helpen je graag uit te zoeken wat jouw belangrijkste valkuilen zijn op eetgebied en kunnen met en voor jou de juiste route uitstippelen om op je streefgewicht te komen en daar ook op te blijven.

Bootcamp groep in Valkenswaard

Weer lekker strak in je vel en trots op je lichaam, dat is het doel

Personal coach in ValkenswaardVeel mensen die kampen met overgewicht hebben moeite met hun eigen lichaam, willen het eigenlijk liever helemaal niet meer zien en voelen zich er erg ongelukkig over. Om van dit gevoel af te komen geven ze zich over aan eetbuien en negeren alle signalen van hun lichaam die zeggen dat het wel genoeg heeft. In plaats daarvan geven ze juist dat lichaam er de schuld van dat het nooit genoeg heeft en dat ze daarom nooit zullen afvallen. Ze krijgen er zelfs een hekel aan en zouden er het liefst helemaal van af willen. Dat kan, nou ja, niet van het lichaam zelf, maar wel van de grote omvang. Daarvoor moet je het wel beter leren begrijpen. In onze studio in Valkenswaard leggen we je dat uit.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.