Afvallen verbetert de gezondheid en daarmee ook je zelfvertrouwen, is het devies in Valkenswaard

Als je wilt afvallen zul je zelf daarvoor de nodige maatregelen moeten nemen, maar het probleem is vaak dat je uit de impasse moet komen, de negatieve spiraal van te veel of te slecht eten en negatieve gevoelens daarna. Daar is vaak wat hulp bij nodig en die kun je vinden als je aanklopt bij onze studio in Valkenswaard. Je zult je eigen ik weer ontdekken en versteld staan van je eigen krachten, die je vervolgens weer stimuleren en ervoor zorgen dat je er nog echt plezier in gaat krijgen ook. Komt er eens een dipje, dan staat je eigen coach klaar om jou er doorheen te trekken en ervoor te zorgen dat het leuk blijft. Jij moet je er goed bij voelen, daar doen wij het uiteindelijk voor!*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?
Weer helemaal fit en gezond zijn?*

Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

Als je weet waarom je eet, kun je leren niet teveel te eten

Er zijn verschillende redenen waarom mensen te veel eten; omdat ze zich ongelukkig voelen, omdat ze de hele dag trek hebben of omdat het signaal dat het genoeg is uitblijft. Logisch dus dat je niet voor iedereen die wil afvallen één plan van aanpak kunt maken. Het is zaak te weten waarom je het niet kunt laten zoveel te eten, want dan pas kun je er wat aan doen. Onze ervaren personal trainers in Valkenswaard helpen je graag uit te zoeken wat jouw belangrijkste valkuilen zijn op eetgebied en kunnen met en voor jou de juiste route uitstippelen om op je streefgewicht te komen en daar ook op te blijven.

Weer lekker strak in je vel en trots op je lichaam, dat is het doel

Veel mensen die kampen met overgewicht hebben moeite met hun eigen lichaam, willen het eigenlijk liever helemaal niet meer zien en voelen zich er erg ongelukkig over. Om van dit gevoel af te komen geven ze zich over aan eetbuien en negeren alle signalen van hun lichaam die zeggen dat het wel genoeg heeft. In plaats daarvan geven ze juist dat lichaam er de schuld van dat het nooit genoeg heeft en dat ze daarom nooit zullen afvallen. Ze krijgen er zelfs een hekel aan en zouden er het liefst helemaal van af willen. Dat kan, nou ja, niet van het lichaam zelf, maar wel van de grote omvang. Daarvoor moet je het wel beter leren begrijpen. In onze studio in Valkenswaard leggen we je dat uit.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum