Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen: een strijd tegen of samenwerking met jezelf? Onze mensen in Geldrop zijn overtuigd van het laatste

Yolanda voor-na afvallen met ons personal fitness programmaDe meeste mensen zien er als een berg tegenop: nóg maar weer eens een poging wagen om wat kilo’s kwijt te raken. Dat komt omdat er op een verkeerde manier tegen het fenomeen afvallen wordt aangekeken. Van alles moet en niets mag meer, zo denken velen en misschien jij ook wel en dat terwijl je jezelf met een gezonder gewicht juist een enorme dienst zal bewijzen. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en zelfvertrouwen, waardoor de dingen die je aanpakt sneller en eenvoudiger gaan, wat je weer een goed gevoel geeft. Zo buig je de negatieve spiraal om naar een positieve. Bij Personal Fitness Geldrop zullen we je laten zien hoe dat werkt.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat? Weer helemaal fit en gezond zijn?
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Makkelijker gezegd dan gedaan hoor, dat afvallen

Dat horen we je denken en je hebt er eerlijk gezegd ook wel een beetje gelijk in. Voor veel mensen is afvallen een eenzame strijd; ze verdwalen op het internet, waar allemaal goed bedoelde maar moeilijk opvolgbare en vol te houden adviezen staan en stranden in de zoveelste mislukking. Daarmee wordt je gevoel dat je een strijd tegen jezelf moet leveren alleen maar weer meer bevestigd. Zaak is deze negatieve gevoelens om te buigen naar een positieve instelling. Werk samen met je lichaam om de voor jou meest geschikte weg naar blijvend gewichtsverlies te vinden. Dan is succes verzekerd. In onze studio in Geldrop helpen we je graag daarbij.

Bootcamp snel afvallen

Ik wel best afvallen, maar mijn maag protesteert telkens, die wil meer

Het is niet alleen je maag die protesteert, je hele lichaam heeft zich zo ingesteld op een bepaalde hoeveelheid en soort voedsel, dat het logisch is dat je lichaam in eerste instantie in opstand komt. Er zijn manieren om een wapenstilstand te bewerkstelligen en uiteindelijk helemaal vrede te sluiten. Daar is vaak wel wat hulp van buitenaf bij nodig. Woon jij in Geldrop? Dan is de stap naar onze studio wel erg klein. Daar werken vakkundige personal trainers en voedingsdeskundigen die al veel mensen uit de wijde omgeving van hun probleem met overgewicht hebben afgeholpen. Waag dus die stap ook eens, dus kom langs en ontdek ook hoe afvallen leuk wordt!

Afvallen in Geldrop met personal fitness programma

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.