Afvallen: een strijd tegen of samenwerking met jezelf? Onze mensen in Geldrop zijn overtuigd van het laatste

De meeste mensen zien er als een berg tegenop: nóg maar weer eens een poging wagen om wat kilo’s kwijt te raken. Dat komt omdat er op een verkeerde manier tegen het fenomeen afvallen wordt aangekeken. Van alles moet en niets mag meer, zo denken velen en misschien jij ook wel en dat terwijl je jezelf met een gezonder gewicht juist een enorme dienst zal bewijzen. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en zelfvertrouwen, waardoor de dingen die je aanpakt sneller en eenvoudiger gaan, wat je weer een goed gevoel geeft. Zo buig je de negatieve spiraal om naar een positieve. Bij Personal Fitness Geldrop zullen we je laten zien hoe dat werkt.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat? Weer helemaal fit en gezond zijn? Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

Makkelijker gezegd dan gedaan hoor, dat afvallen

Dat horen we je denken en je hebt er eerlijk gezegd ook wel een beetje gelijk in. Voor veel mensen is afvallen een eenzame strijd; ze verdwalen op het internet, waar allemaal goed bedoelde maar moeilijk opvolgbare en vol te houden adviezen staan en stranden in de zoveelste mislukking. Daarmee wordt je gevoel dat je een strijd tegen jezelf moet leveren alleen maar weer meer bevestigd. Zaak is deze negatieve gevoelens om te buigen naar een positieve instelling. Werk samen met je lichaam om de voor jou meest geschikte weg naar blijvend gewichtsverlies te vinden. Dan is succes verzekerd. In onze studio in Geldrop helpen we je graag daarbij.

Ik wel best afvallen, maar mijn maag protesteert telkens, die wil meer

Het is niet alleen je maag die protesteert, je hele lichaam heeft zich zo ingesteld op een bepaalde hoeveelheid en soort voedsel, dat het logisch is dat je lichaam in eerste instantie in opstand komt. Er zijn manieren om een wapenstilstand te bewerkstelligen en uiteindelijk helemaal vrede te sluiten. Daar is vaak wel wat hulp van buitenaf bij nodig. Woon jij in Geldrop? Dan is de stap naar onze studio wel erg klein. Daar werken vakkundige personal trainers en voedingsdeskundigen die al veel mensen uit de wijde omgeving van hun probleem met overgewicht hebben afgeholpen. Waag dus die stap ook eens, dus kom langs en ontdek ook hoe afvallen leuk wordt!

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Tijdelijke actie: GRATIS intakegesprek 

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De afspraak is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

  • * velden zijn verplicht.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum