Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Wie wil afvallen moet honger lijden, analoog aan Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Niet met afvallen in Eindhoven!*

Gezond afvallen deed Yolanda bij onsWil jij serieus afvallen? Wij kunnen je op een gezonde manier helpen afvallen, met succesgarantie. Geen jojo-effect! Onze personal trainers en voedingsdeskundigen stellen samen met jou een afvalprogramma samen. Dit doen wij tijdens een GRATIS intakegesprek.

Je hoeft geen honger te lijden om af te vallen. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, maar je zult al snel merken dat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel zal zitten. Yolanda (zie voor-na foto) is onder onze begeleiding heel wat kilo's afgevallen. Een complete metamorfose zoals je kan zien.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat? Weer helemaal fit en gezond zijn?*


Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Afvallen met personal trainer

Succesvol afvallen gaat het best als je dicht bij jezelf blijft

Veel mensen die willen afvallen zoeken, om zo snel mogelijk resultaat te boeken, naar een rigoureus dieet. Daarvan zijn er genoeg en in alle soorten en maten; de één zegt geen vet, van de ander moet je alle koolhydraten mijden en een derde vindt dat eiwitten juist uit den boze zijn. Voor dit soort diëten moet je meestal je levensstijl volledig omgooien, maar als je uitgelijnd bent en weer een normaal voedingspatroon aanneemt, komen de kilo’s er net zo snel weer bij als ze eraf zijn gegaan. Het advies van Personal Fitness Eindhoven is dan ook: kies een voedingspatroon dat past in je bestaande levensstijl.

Afvallen vergt discipline, ja, maar het moet wel leuk blijven

Laten we daar vooral eerlijk over zijn, om af te vallen zul je toch de nodige zelfbeheersing moeten opbrengen en niet alles waar je zin in hebt in je mond te stoppen. Ieder pondje gaat door het mondje, daar zit wel enige waarheid in, maar ieder heeft toch zijn eigen metabolisme, waardoor wat bij de één enorm aanzet, bij de ander juist het omgekeerde effect heeft. Daarom juist moet je eerst voor jezelf nagaan, wat voor jou de meeste problemen oplevert. Onze voedingscoach in Eindhoven gaat daar dan mee aan de slag en stelt voor jou een persoonlijk voedingsschema samen dat werkt én vol te houden is. Je zult er dan zelfs plezier in krijgen!

Bootcamp snel afvallen met vestiging in Eindhoven

Nog leuker is dat je het niet alleen hoeft te doen

Dat volhouden is vaak de grootste moeilijkheid, vooral als je er helemaal alleen voor staat, maar dat is helemaal niet nodig, want wij helpen je met plezier in je strijd tegen je overtollige kilo´s. In onze studio in Eindhoven hebben wij vakkundige coaches die niet alleen een goed bewegingsplan voor je opstellen, maar je ook helpen met het samenstellen van het juiste voedingspatroon en je een duwtje in de rug geven op moeilijke momenten of als je het even niet meer ziet zitten. Ons speciale Fit For Life programma heeft al vele mensen geholpen bij het gezond en blijvend afvallen, dus wij weten zeker dat het jou ook gaat lukken!

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.