Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Snel afvallen betekent vaak nog sneller weer aankomen, zo niet met ons programma in Budel

Yolanda is heel blij met het resultaatAls jij ook met de gedachte speelt dat je toch nodig een paar kilo’s kwijt moet, het liefst snel, dan ben je ze zeker tegengekomen op het internet. Al die dieetgoeroes die om het hardst roepen dat hun methode de beste is. Allemaal beloven ze een snel resultaat, maar dat is dan ook zo’n beetje de enige overeenkomst. Voor de rest hebben ze allemaal hun eigen ideeën over wat wel of niet goed voor je is. Sporten of meer bewegen is de ene keer een must, dan weer juist helemaal niet. Om over alle al dan niet gezonde voedingsadviezen nog maar te zwijgen! In onze studio in Budel doen wij daar niet aan mee, want daar krijg je persoonlijk advies over gezonde voeding waarmee je snel en blijvend zult afvallen.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?
Weer helemaal fit en gezond zijn?
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Laat je niet gek maken, luister naar je eigen lichaam

Afvallen is over het algemeen een heel persoonlijk proces. Wat bij de een werkt, heeft bij de ander een averechts effect. Als je allerlei dingen moet eten die je eigenlijk niet lekker vindt of je moet oefeningen doen die helemaal niet bij jou passen, dan wordt je daar alleen maar ongelukkig van en blijft het gewenste resultaat meestal ook uit. Jij weet zelf het beste waar je je goed bij voelt en waarbij niet. Natuurlijk kun je daarbij wel wat advies gebruiken, maar dan wel toegespitst op jouw persoonlijke karakter en levensstijl en bij voorkeur in een direct gesprek met een coach of personal trainer. Die vind je in onze gezellige fitness studio in Budel.

Gratis intake-gesprek om af te vallen in Budel

Eindelijk een beproefde methode om je streefgewicht te bereiken en te behouden

Kom je naar onze studio in Budel om af te vallen? Dan kun je kennis maken met onze personal trainers, waarvan er één samen met jou een stappenplan ontwikkelt dat precies bij jouw doelstellingen, wensen en levensstijl past. In samenspraak met een voedingsdeskundige wordt het voor jou meest optimale voedingspatroon samengesteld en hiervan krijg je iedere week een update. Samen met het trainingsprogramma, dat de personal trainer met en voor je uitstippelt, is dit een traject waarmee je gegarandeerd blijvend succes zult boeken. Het heet niet voor niets Fit For Life!

Mensen aan het afvallen in Budel

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.