Snel afvallen betekent vaak nog sneller weer aankomen, zo niet met ons programma in Budel

Als jij ook met de gedachte speelt dat je toch nodig een paar kilo’s kwijt moet, het liefst snel, dan ben je ze zeker tegengekomen op het internet. Al die dieetgoeroes die om het hardst roepen dat hun methode de beste is. Allemaal beloven ze een snel resultaat, maar dat is dan ook zo’n beetje de enige overeenkomst. Voor de rest hebben ze allemaal hun eigen ideeën over wat wel of niet goed voor je is. Sporten of meer bewegen is de ene keer een must, dan weer juist helemaal niet. Om over alle al dan niet gezonde voedingsadviezen nog maar te zwijgen! In onze studio in Budel doen wij daar niet aan mee, want daar krijg je persoonlijk advies over gezonde voeding waarmee je snel en blijvend zult afvallen.*

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?
Weer helemaal fit en gezond zijn?
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

Laat je niet gek maken, luister naar je eigen lichaam

Afvallen is over het algemeen een heel persoonlijk proces. Wat bij de een werkt, heeft bij de ander een averechts effect. Als je allerlei dingen moet eten die je eigenlijk niet lekker vindt of je moet oefeningen doen die helemaal niet bij jou passen, dan wordt je daar alleen maar ongelukkig van en blijft het gewenste resultaat meestal ook uit. Jij weet zelf het beste waar je je goed bij voelt en waarbij niet. Natuurlijk kun je daarbij wel wat advies gebruiken, maar dan wel toegespitst op jouw persoonlijke karakter en levensstijl en bij voorkeur in een direct gesprek met een coach of personal trainer. Die vind je in onze gezellige fitness studio in Budel.

Eindelijk een beproefde methode om je streefgewicht te bereiken en te behouden

Kom je naar onze studio in Budel om af te vallen? Dan kun je kennis maken met onze personal trainers, waarvan er één samen met jou een stappenplan ontwikkelt dat precies bij jouw doelstellingen, wensen en levensstijl past. In samenspraak met een voedingsdeskundige wordt het voor jou meest optimale voedingspatroon samengesteld en hiervan krijg je iedere week een update. Samen met het trainingsprogramma, dat de personal trainer met en voor je uitstippelt, is dit een traject waarmee je gegarandeerd blijvend succes zult boeken. Het heet niet voor niets Fit For Life!

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum