Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen door wandelen

Afvallen door wandelen samen met Personal Fitness Nederland

Wil jij graag afvallen door wandelen, dan heb je een uitstekende manier uitgekozen om meer lichaamsbeweging te krijgen. Wandelen is niet te zwaar voor je gewrichten, het is rustgevend en een goede manier om te sporten. Er is weinig risico op blessures en tegelijkertijd bouw je spieren op en verbrand je calorieën. Bij Personal Fitness Nederland maak je samen met je persoonlijke coach een plan en afvallen met wandelen past daar prima tussen.

Afvallen door wandelen met drie pijlers

Bij Personal Fitness Nederland geloven we in de totaalaanpak die we jou kunnen bieden. Kom je bij ons, dan doe je mee aan het Fit for Life programma en ga je samen met je persoonlijke coach aan de slag. We hanteren drie pijlers die als rode draad door het programma gaan. Het afvallen met wandelen schema helpt je om meer te bewegen, maar gezonde voeding en een goede mindset horen daar ook bij. Daarom bieden we een totaaloplossing aan waarbij aandacht besteed wordt aan:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

100% resultaatgarantie met Fit for Life

Als je bij Personal Fitness Nederland komt doe je eerst mee met een gratis proefweek. Je leert het team kennen, ziet hoe we werken en spreekt met je personal coach. Samen met je coach stel je een aantal doelstellingen op en een tijdschema waarin deze haalbaar zijn. Daarin wordt afvallen door wandelen ook verwerkt. Iedereen krijgt een 100% resultaatgarantie dus falen is geen optie meer. Verander je oude gewoonten en ontwikkel een fit en gezond lichaam bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen