Afvallen door wandelen samen met Personal Fitness Nederland

Wil jij graag afvallen door wandelen, dan heb je een uitstekende manier uitgekozen om meer lichaamsbeweging te krijgen. Wandelen is niet te zwaar voor je gewrichten, het is rustgevend en een goede manier om te sporten. Er is weinig risico op blessures en tegelijkertijd bouw je spieren op en verbrand je calorieën. Bij Personal Fitness Nederland maak je samen met je persoonlijke coach een plan en afvallen met wandelen past daar prima tussen.
 

Afvallen door wandelen met drie pijlers

Bij Personal Fitness Nederland geloven we in de totaalaanpak die we jou kunnen bieden. Kom je bij ons, dan doe je mee aan het Fit for Life programma en ga je samen met je persoonlijke coach aan de slag. We hanteren drie pijlers die als rode draad door het programma gaan. Het afvallen met wandelen schema helpt je om meer te bewegen, maar gezonde voeding en een goede mindset horen daar ook bij. Daarom bieden we een totaaloplossing aan waarbij aandacht besteed wordt aan:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training


 

100% resultaatgarantie met Fit for Life

Als je bij Personal Fitness Nederland komt doe je eerst mee met een gratis proefweek. Je leert het team kennen, ziet hoe we werken en spreekt met je personal coach. Samen met je coach stel je een aantal doelstellingen op en een tijdschema waarin deze haalbaar zijn. Daarin wordt afvallen door wandelen ook verwerkt. Iedereen krijgt een 100% resultaatgarantie dus falen is geen optie meer. Verander je oude gewoonten en ontwikkel een fit en gezond lichaam bij Personal Fitness Nederland.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum