Afvallen Den Haag

Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Hoe belangrijk vind je het dat je genoeg energie hebt om leuke dingen te doen met je partner, gezin, vrienden en familie? Overgewicht kan ervoor zorgen dat zulke dingen steeds lastiger worden of zelfs niet meer kunnen en dat is natuurlijk het laatste dat we willen! 

Met het Fit for Life programma wordt aandacht besteed aan de volgende aspecten:
•    Beweging: je traint wekelijks één op één met jouw coach die werkt aan jouw conditie, kracht en flexibiliteit. Je ontvangt een persoonlijk en effectief trainingsschema en eigen fitnessmateriaal zodat je naast je work outs bij ons ook thuis nog aan de slag kan. 
•    Voeding: je ontvangt wekelijks persoonlijke voedingsschema’s van onze gewichtsconsulent waardoor je een voedingspatroon creëert voor de rest van je leven. Hierdoor heb je nooit meer te kampen met het zogenoemde ‘jojo-effect’.
•    Mental coaching: je ondergaat een permanente gedragsverandering en je leert jezelf coachen naar een gezonde levensstijl waardoor je niet terug kan vallen in oude gewoonten. Hierdoor ervaar je minder stress en leer je oplossingsgericht denken.

Tijdelijke actie: gratis proefweek fitness Den Haag

Ben jij tevreden met jouw leven? Of juist helemaal niet? Daar zit een heel groot gebied tussenin. Je kan tevreden zijn met een groot aantal facetten, maar toch een aantal punten willen veranderen. Één facet dat je hoogstwaarschijnlijk wilt veranderen, is je gewicht, je conditie of je huidige (ongezonde) manier van leven, anders was jij jezelf nu niet aan het oriënteren op onze website. En nu je er toch bent, kan je maar beter onderstaand formulier invullen en de eerste stap zetten. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug en plannen een afspraak met je in. 

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum