Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Acute rugpijn

Samen met Personal Fitness Nederland word jij acute rugpijn de baas

Bij Personal Fitness Nederland hebben we het ons als doel gesteld dat iedereen gezond en fit kan worden en ook als jij last hebt van acute rugpijn kunnen we helpen. Met een gezond en vitaal lichaam heb je veel minder last van lichamelijke- en fysieke klachten en dat beteken dat acute rugpijn in de onderrug met de juiste begeleiding ook kan afnemen of zelfs verdwijnen. Kom kijken bij één van onze vele studio’s in Nederland, proef onze persoonlijke aanpak en je wilt vast niet meer terug.

Van je acute rugpijn af met ons Fit for Life programma

Het Fit for Life programma is ontwikkeld met jou in het achterhoofd. Jij krijgt een persoonlijke coach aangewezen en samen maken jullie een plan. Heb je last van acute rugpijn in je bovenrug, dan wordt daar in het plan aandacht aan besteed. De doelstellingen geven je iets om naartoe te werken. Vervolgens gaan jullie aan de slag en niet alleen je rugpijn wordt aangepakt, maar ook de oorzaak ervan. Daarom wordt er aandacht besteed aan de drie pijlers van Fit for Life:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

Je klachten verlichten en gezond leven

Het complete Fit for Life programma helpt je je acute rugpijn te verlichten door gezond en fit te worden. De kans van slagen is zo groot dat we je een 100% resultaatgarantie aanbieden. Bij ons worden klachten verminderd en levens veranderd. Met een fitter lichaam is de kans dat je rugklachten terugkomen veel kleiner.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen