Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Op verantwoorde wijze 2 kg per week afvallen

Op verantwoorde wijze 2 kg per week afvallen

Wil je niet geleidelijk, maar met een tempo van wel 2kg per week afvallen? Dan zal het geen verrassing heten dat meer bewegen de sleutel is. Met 2 kg per week afvallen stel je hoge doelen voor jezelf. Wanneer je dit op gezonde en verantwoorde wijze wilt doen en ook op de lange termijn dit resultaat wilt behouden, neem je een personal fitnesscoach in de arm. Het afvallen van 2 kg per week verloopt bij ons dan ook niet in groepslessen, maar 1-op-1. Zo leert je coach jou door en door kennen.

Hoe kun je 2 kg per week afvallen?

Dankzij de 1-op-1 lessen leert jouw coach je goed kennen. Wij werken enkel met gecertificeerde coaches die je optimaal kunnen begeleiden. Alleen zo behaal je de beste resultaten. Personal Fitness Nederland hanteert de Fit For Life methode, want inhoudt dat we ons niet alleen op beweging, maar ook op andere essentiële pijlers richten. Gedurende het programma is er dan ook aandacht voor:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Resultaten nu én op de lange termijn

Onderzoek na onderzoek wijst uit dat alle drie de bovenstaande elementen aandacht verdienen wanneer je 2 kg per week afvallen als doel stelt. Met de Fit For Life methode hoef je zo ook het jojo-effect niet te vrezen. Door contact op te nemen met Personal Fitness Nederland kom je snel in contact met jouw coach, zodat je op de korte termijn aan de slag kunt met het afvallen van 2kg per week.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen