Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kies voor 1 op 1 personal training met een ervaren coach

diëten vijf soorten

Kies voor 1 op 1 personal training met een ervaren coach

Bij Personal Fitness Nederland kun je kiezen voor 1 op 1 personal training met een gecertificeerde coach. Je kunt erop vertrouwen dat onze coaches precies alle kennis in huis hebben om jou op effectieve wijze te begeleiding in het coaching traject. Je ontvangt met personal training, op 1 op 1 basis, de volledige aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen. Met 100% resultaatgarantie ben je verzekerd van de beste uitkomsten en zul je met deskundig support jouw doelstellingen behalen. Neem deel aan ons Leefstijl Programma en kies voor een effectief coaching traject. Jouw 1 op 1 personal training afnemen doe je in onze fitness studio.

Personal training, 1 op 1

Voor gerichte 1 op 1 personal training start je vandaag nog met coaching in onze studio’s. We werken volgens de Fit for Life methode, waardoor jij verzekerd bent van personal support. Drie pijlers zijn doorslaggevend:

  • Gezonde voeding
  • Fysieke beweging
  • Mindset coaching

Afspraak maken voor 1 op 1 coaching

Jouw 1 op 1 personal training afnemen geeft jou de start die je nodig hebt voor het behalen van doelstellingen. Jouw coach heeft volledige aandacht voor jouw vraagstuk en kan de juiste oefeningen aanreiken om hiermee aan de gang te gaan. Uiteraard is mentale bemoediging voor het aanleren van een gezonde mindset even belangrijk als fysieke ondersteuning en mogen ook gezonde voedingsadviezen niet ontbreken. Met 1 op 1 personal training mag je dit en meer verwachten van jouw personal coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen